Video

Ουγγαρέζος για Σπυροπούλου: Σταματά να προκαλείς το κοινό αίσθημα

Ουγγαρέζος για Σπυροπούλου: Σταματά να προκαλείς το κοινό αίσθημα
Ουγγαρέζος για Σπυροπούλου: Ο Δημήτρης Ουγγρέζος αναφέρθηκε στην συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για το ταξίδι της στην Αίγυπτο.

Πυρ και μανία ξανά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία πριν από λίγό καιρό και παρά τα αυστηρά μέτρα και συστάσεις για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού, ταξίδεψε στην Αίγυπτο με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλια του γνωστού επιχειρηματία. Οι φωτογραφίες που ανέβασε προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στα social media. Αν και παλαιότερα είχε πει ότι το ταξίδι στο Κάιρο ήταν επαγγελματικό.

Το ταξίδι αυτό ήταν η συνέχεια της εκδρομής της στην Αράχωβα, όπου και τότε είχε μοιραστεί αρκετές από τις στιγμές της με τους followers της,  οι οποίοι την κατηγόρησαν πως κάνει ταξίδια αναψυχής εν καιρώ πανδημίας. Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την πικρία της για τα αρνητικά σχόλια και δήλωσε στεναχωρημένη για αυτή την αναστάτωση και την επικριτική στάση του κοινού, καθώς, όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Εγώ», δεν έκανε κάτι παράνομο.

Επίσης, όπως επεσήμανε, δεν θεωρεί πως πρέπει να μετανιώσει για το ταξίδι της στο εξωτερικό της, ενώ πέταξε τα βέλη της προς συναδέλφους της που την κατέκριναν.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα της συνέντευξης σχολίασε η εκπομπή «Το Πρωινό», με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να παίρνει το λόγο, αναφέροντας:

«Αποκλείεται να εννοεί εμένα. Όχι και συνάδελφος με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ούτε τις ίδιες καταβολές έχουμε, ούτε την ίδια αφετηρία έχουμε, ούτε τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζουμε το μέσο έχουμε, ελπίζω να μην έχουμε και την ίδια κατάληξη… Είναι παρουσιάστρια, εγώ απλός πανελίστας Φαίη.

Κανείς δεν είπε να απολογηθεί αλλά και εμείς μπορούμε να έχουμε άποψη. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι είναι παράνομο. Εγώ είπα ότι εφόσον θα κάνεις τον “Αγρότη” και θα θέλεις τα τηλεκοντρόλ στο κανάλι σου, μην προκαλείς το κοινό αίσθημα, όταν ο άλλος πρέπει να στείλει μήνυμα για να πάει απέναντι, εσύ ανεβάζεις post εκεί που δεν μπορεί να είναι ο άλλος και σβήνεις και τα σχόλια».

Υπενθυμίζεται πως Δημήτρης Ουγγαρέζος και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις από παλιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments