Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Στέλνουν Λιβάγια οι Κροάτες

Ολυμπιακός: Στέλνουν Λιβάγια οι Κροάτες
Ολυμπιακός: Τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ φέρεται να στέλνουν στον Πειραιά οι Κροατές. Μέσα της χώρας του ποδοσφαιριστή αναφέρουν πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρουν από τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός είναι και μαθηματικά Πρωταθλητής Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη και 46η φορά στην ιστορία του, αφού κατέκτησε και μαθηματικά από την τρίτη αγωνιστική των play offs το Πρωτάθλημα της Super Leauge. Αυτό σημαίνει πως ήδη έχει ξεκινήσει ο χορός μεταγραφών από δημοσιογραφικούς κύκλους και μάνατζερ παικτών.

Ένα όνομα που συνδέουν με τους ερυθρόλευκους είναι αυτό του Μάρκο Λιβάγια. Ο πρώην άσσος της ΑΕΚ, ο οποίος αποχώρησε από την Ένωση τον Ιανουάριο, αγωνίζεται στην Κροατία και στην ομάδα της  Xάιντουκ Σπλιτ. Στην πατρίδα του κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον για το όνομά του από την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή (23.04.2021) είχαμε δυο νέα δημοσιεύματα από την Κροατία, που έδωσαν «τροφή σε αυτό το «σήριαλ». Σύμφωνα με την «index.hr»: «Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει τον Λιβάγια, γιατί θα πρέπει να παίξει χωρίς τους Χασάν και Ελ Αραμπί στις αρχές της επόμενης σεζόν, καθώς θα αγωνιστούν στο Κόπα Άφρικα». Στο ίδιο μήκος κύματος η «Vecernji.hr» αναφέρει πως η Χάιντουκ θέλει να κρατήσει τον Λιβάγια και την νέα σεζόν, αλλά δεν έχει τα χρήματα για να καλύψει το συμβόλαιό του. «Ο Ολυμπιακός τον έχει στην λίστα του και ο παίκτης δεν λέει όχι να επιστρέψει στην Ελλάδα υπό το δέλεαρ και της συμμετοχής στο Champions League, σημειώνει το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Σημαντικό ρόλο πάντως παίζει και το γεγονός πως η Χάιντουκ βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος με έξι βαθμούς διαφορά πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη κι αυτό λειτουργεί ως τροχοπέδη για τα όνειρα του Λιβάγια σχετικά με το μέλλον του.

Ο Κροάτης επιθετικός αγωνίζεται ως εξτρέμ, τόσο στις δυο άκρες τις επίθεσης, όσο και στον άξονα πίσω από τον σέντερ φορ, ενώ μπορεί να καλύψει κι αυτή τη θέση ως 9αρι περιοχής. Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει αρκετούς παίκτες σε αυτές τις θέσεις, με Φορτούνη, Βαλμπουενά, Μασούρα, Βρουσάι, Μπρουμά (δανεικός), Ρατζέλοβιτς, και στα σέντερ φορ τους Ελ Αραμπί, Χασά και Κάιπερς. Είναι πιθανό όμως να υπάρχουν ανακατατάξεις, όπως σε όλες τις θέσεις.

Τέλος, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, στον Πειραιά έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα τον Γιουνές Μπελχαντά, που μπορεί να παίξει κεντρικός χαφ, δεκάρι και εξτρέμ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments