Ελλάδα

Ζωγράφου: Επεισόδια μεταξύ φοιτητών και αντιεξουσιαστών

Ζωγράφου: Επεισόδια μεταξύ φοιτητών και αντιεξουσιαστών
Ζωγράφου: Στο σημείο έφτασαν περιπολικά και μηχανές της ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο αποχώρησαν χωρίς προσαγωγές ή συλλήψεις.

Βίαια επεισόδια σημειώθηκαν χθες (22/04)  λίγο μετά τις 13:00 στην είσοδο της Πανεπιστημιούπολης στου Ζωγράφου. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήρθαν στα χέρια φοιτητές και αντιεξουσιαστές. Μάλιστα, σημειώθηκαν μάχες σώμα με σώμα.

Τι συνέβη:

Οι αντιεξουσιαστές προσπάθησαν να μπλοκάρουν την είσοδο των φοιτητών στην Πανεπιστημιούπολη και αυτό έφερε την ένταση. Οι φοιτητές αντέδρασαν και δεν άργησαν οι δύο πλευρές να έρθουν στα χέρια. Επίσης, κάτοικοι της περιοχής τηλεφώνησαν στην Άμεση Δράση και ανέφεραν ότι είδαν άτομα με κράνη και ρόπαλα να βγαίνουν από την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου.

Στο σημείο έφτασαν περιπολικά και μηχανές της ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο αποχώρησαν χωρίς προσαγωγές ή συλλήψεις. Οι πληροφορίες λένε ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο νεαρούς που έφεραν εμφανή τραύματα από τη συμπλοκή, ωστόσο, σε σχετική ερώτηση ανέφεραν ότι δεν συνέβη τίποτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιστατικό συνέβη σε κοντινή απόσταση από το Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου.

Επιχείρηση της αστυνομίας στις φοιτητικές εστίες

Θυμίζουμε ότι στα τέλη Δεκεμβρίου υπήρκξε αστυνομική επιχείρηση στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου παρουσία εισαγγελικών αρχών. Αστυνομικοί των ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, Ασφάλεια και ομάδα Δράση προχώρησαν σε εκκενώσεις καταλήψεων γραφείων και αποθηκών στις φοιτητικές εστίες ενώ παράλληλα διεξήχθησαν έρευνες και για ναρκωτικά. Η έφοδος στην εστία και οι έρευνες σε δωμάτια έγιναν ύστερα από καταγγελίες για διακίνηση αλλά και κατάληψη δωματίων από άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με τον πανεπιστημιακό χώρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments