Lifestyle

Ανθή Σαλαγκούδη: Δεν γυρνάνε όλες οι ερωτήσεις γύρω από το Survivor

Ανθή Σαλαγκούδη: Δεν γυρνάνε όλες οι ερωτήσεις γύρω από το Survivor
Ανθή Σαλαγκούδη: «Δεν είχαμε κάνει κάποια συμφωνία με τον ΣΚΑΪ για να κάνω δική μου εκπομπή», ξεκαθάρισε η δημοσιογράφος.

Η Ανθή Σαλαγκούδη που αποτελεί εδώ και καιρό παρελθόν από το Survivor. Η δημοσιογράφος που δεν τα πήγαινε καλά με την επιβίωση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι αλλά και για τα σχόλια που την ενόχλησαν, για τις αστείες εκφράσεις, αλλά και για το ποιος πιστεύει πως θα φτάσει στην τελική τριάδα του παιχνιδιού.

Στην τελική τριάδα βλέπω Καφετζή, Μπόγδανο και Μπάρτζη:

«Πήρα την απόφαση σε μία μέρα. Δεν σκέφτηκα τι θα γινόταν μετά. Λίγο η καραντίνα, λίγο κάποια πράγματα που δεν έκατσαν στη δουλειά, είπα να πάρω το ρίσκο. Σαν εμπειρία άξιζε πραγματικά τον κόπο. Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία, τέσταρα τον εαυτό μου και τα όρια μου. Ήταν ένας κόντρα ρόλος για μένα. Χαίρομαι πάρα πολύ που το δοκίμασα. Στην τελική τριάδα, βλέπω τον James Καφετζή, τον Ηλία Μπόγδανο και τον Νίκο Μπάρτζη» ανέφερε η ίδια και συνέχισε:

«Ορισμένες φορές ένιωσα άβολα σε κάποιες συνεντεύξεις. Δεν γυρνάνε όλες οι ερωτήσεις γύρω από το Survivor. Με έβαζαν στη θέση να απολογηθώ για την οικογένειά μου. Ένιωθα ότι έπρεπε κάποια πράγματα να μπουν στη θέση τους. Ακούστηκαν τέρατα για μένα».

Τέλος, αποκάλυψε αν έχει κάνει συμφωνία να παρουσιάσει δική της τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια. «Θέλω να κάνω τις δικές πλατφόρμες διαδικτυακά, με δικό μου περιεχόμενο, για το κανάλι μου στο Youtube. Δεν είχαμε κάνει κάποια συμφωνία με τον ΣΚΑΪ για να κάνω δική μου εκπομπή».

Ποια είναι η Ανθή Σαλαγκούδη:

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 2002 και για δύο χρόνια συνεργάστηκε με την εφημερίδα «Μακεδονία» και τα περιοδικά του Ομίλου. Παράλληλα ήταν υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν.

Από το 2006 έως το 2008 εργάστηκε ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή». Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3 και παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα «Πολιτιστική Ατζέντα». Είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Σαλαγκούδη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments