Lifestyle

Survivor – Αλέξης Παππάς: Χαμός στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Survivor – Αλέξης Παππάς: Χαμός στο Ελευθέριος Βενιζέλος
Survivor - Αλέξης Παππάς: Η επιστροφή του Αλέξη Παππά στα πάτρια εδάφη προκάλεσε πανικό στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» καθώς όλοι ήθελαν μια δήλωσή του.

Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το Survivor με τον τραπεζικό του λογαριασμό να είναι ιδιαίτερα «φουσκωμένος», καθώς το συμβόλαιό του με την Acun Media ήταν πλουσιοπάροχο. Ο ηθοποιός έμεινε συνολικά 16 εβδομάδες στο ριάλιτι επιβίωσης, κάτι που του απέφερε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Με αμοιβή 5.000 ευρώ την εβδομάδα, ο Αλέξης θα λάβει συνολικά 80.000 ευρώ για την παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο.

Σήμερα (24/4) ο ηθοποιός έφτασε στην Ελλάδα κι όταν έγινε αντιληπτός στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τους φωτορεπόρτερ και τους δημοσιογράφους «πολιορκήθηκε» για μια φωτογραφία και μια δήλωση. Πρόκειται, ούτως ή άλλως, για μια από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του φετινού κύκλου του Survivor, καθώς δημιούργησε φανατικούς εχθρούς, αλλά και υποστηρικτές.

Τον ηθοποιό περίμεναν στο αεροδρόμιο άνθρωποι της παραγωγής, οι οποίοι και τον συνόδευσαν στο βανάκι της επιστροφής. Ο Αλέξης Παππάς ήταν ευγενέστατος με τις κάμερες αλλά δεν έδωσε απαντήσεις στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων γιατί δεσμεύεται από το συμβόλαιό του. Το μόνο που αρκέστηκε να πει ήταν: «Σας ευχαριστώ πολύ ειλικρινά… θα τα πούμε όλα εν καιρώ». Μάλιστα δημοσιογράφος πρωινής εκπομπής, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, περίμενε τον πρώην παίκτη του ριάλιτι με πλακάτ που έγραφε: «Δεν κάνουμε ερωτήσεις» τρολάροντας με αυτόν τον τρόπο την παραγωγή του παιχνιδιού που δεν αφήνει τους παίκτες να κάνουν δηλώσεις στο αεροδρόμιο.

Ο Αλέξης Παππάς έπαιξε το παιχνίδι της στρατηγικής, αλλά η εμμονή του να στοχοποιεί τον Τζέιμς με απώτερο σκοπό να τον διώξει από το παιχνίδι, ήταν αυτή που, μάλλον, του στοίχησε την παραμονή και συνέχεια του στον Άγιο Δομίνικο.

Σημειώνεται ότι η κόντρα που είχε ο Παππάς με τους Τζέιμς και Νίκο ήταν μεγάλη και για τους τελευταίους δύο ήταν μία ανακούφιση που έφυγε από το παιχνίδι ο ηθοποιός. Και στην Κόκκινη ομάδα όμως επίσης χάρηκαν ορισμένοι και έσπευσαν να αγκαλιάσουν τον Γιώργο Ασημακόπουλο που πέρασε αλώβητος την πρώτη του δοκιμασία ως υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Έκλεισε ένας κύκλος. Ευχαριστώ όσους με ανέχτηκαν. Τα πιο οξύμωρα πράγματα που έχω ζήσει ποτέ στη ζωή μου, τα έζησα εδώ. Θέλω να πω στα παιδιά της κόκκινης ομάδας να συνεχίσουν να προσπαθούν και να μάχονται», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Παππάς για την αποχώρησή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments