Lifestyle

Survivor: «Βόμβα» Acun με Αλέξη Παππά (Vid)

Survivor: «Βόμβα» Acun με Αλέξη Παππά (Vid)
Survivor: O Acun αναμένεται να "ταράξει" για άλλη μία φορά τα νερά στο ριάλιτι επιβίωσης σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η επιστροφή παλιών παικτών.

Το Survivor είναι το απόλυτο παιχνίδι των ανατροπών και αυτό πλέον είναι δεδομένο. Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς από το παιχνίδι επιβίωσης. Ακόμη, τα ποσοστά της ψηφοφορίας δείχνουν πως ο Τριαντάφυλλος απολαμβάνει ακόμα την αγάπη του κοινού, καθώς ήταν πρώτος στις προτιμήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, αρχίζει να κυκλοφορεί ένα spoiler τις τελευταίες ώρες, που αν τελικά βγει αληθινό, τότε η τηλεθέαση του reality θα χτυπήσει κόκκινο. Υπάρχει λοιπόν η πληροφορία πως μετά το Πάσχα θα γίνει η επιστροφή τριών παλιών παικτών.

Οι 3 επιστροφές στο ριάλιτι επιβίωσης

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Ευτυχείτε», σε ένα μήνα από τώρα, στις 15 με 20 Μαΐου θα εμφανιστούν στον Άγιο Δομίνικο τρεις από τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει. Δυο άνδρες και μια γυναίκα. Αυτό θα γίνει την πρώτη εβδομάδα, αφού θα έχει γίνει ατομικό το αγώνισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες επιστρέφουν η Ανθή Σαλαγκούδη, ο Αλέξης Παππάς και ο τρίτος παραμένει γρίφος. Για παράδειγμα, αν αποχωρήσει πριν από το πάρτι ο Τριαντάφυλλος, τότε ίσως επιστρέψει κι εκείνος ξανά. Η αλήθεια πάντως είναι ότι χιλιάδες τηλεθεατές έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται την πρώτη αντίδραση του Τζέιμς μόλις δει τον Αλέξη Παππά να ξαναμπαίνει στο παιχνίδι.

Έξαλλος ο Ατζούν για τις διαρροές στο Survivor

Ο Τούρκος παραγωγός, Acun Ilicali, είναι εκνευρισμένος με υπαλλήλους της παραγωγής οι οποίοι «βοηθούν» παίκτες. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, υπήρξαν περιστατικά με τον Νίκο Μπάρτζη και τον James Καφετζή. Σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος οι δύο παίκτες λάμβαναν πληροφορίες με όσα συνέβαιναν στην Ελλάδα αλλά τους δινόταν και φαγητό.

Όπως είναι λογικό ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι είναι αποφασισμένος να τελειώσει τέτοιες συμπεριφορές, που αλλάζουν όλη τη ροή του παιχνιδιού. Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ήδη δύο Έλληνες υπάλληλοι της Acun Medya έχουν μετακινηθεί στο τουρκικό και το ρουμανικό «Survivor». Ακόμη, ελέγχεται και ένας cameraman του ελληνικού ριάλιτι και δεν αποκλείεται να έρθει και για εκείνον δυσμενής μετάθεση.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments