Ελλάδα

Μαρία Χούκλη: Συγκινεί η γνωστή δημοσιογράφος

Μαρία Χούκλη: Συγκινεί η γνωστή δημοσιογράφος
Μαρία Χούκλη: Μία συγκινητική ανάρτηση στο λογαριασμό της έκανε η γνωστή δημοσιογράφος.

Τη δεύτερη δόση του εμβολίου της AstraZeneca έκανε το Σάββατο, η γνωστή δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη. Οι εμβολιασμοί τόσο στη χώρας μας όσο και παγκοσμίως προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς.

Μαρία Χούκλη: Η συγκινητική ανάρτηση

Μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού η Μαρία Χούκλη απηύθυνε ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω Facebook. Ωστόσο, στο κείμενο που έγραψε, εξομολογήθηκε πόσο είχε θυμώσει, όταν έδινε τη δική της μάχη με τον καρκίνο, επειδή δεν υπήρχε εμβόλιο.

Ειδικότερα, η Μαρία Χούκλη έγραψε: «Θυμάμαι πόσο είχα θυμώσει τότε, επειδή δεν υπήρχε εμβόλιο για τον καρκίνο. Μαζί μου και πολλές, εκατομμύρια γυναίκες. Η επιστήμη δεν έχει πάντοτε λύσεις για όλα, αλλά να που τώρα στην περίπτωση του κορονοϊού, θριάμβευσε και μας κάνει ένα τεράστιο δώρο. Να μείνουμε υγιείς. Να προστατευθούμε και να προστατέψουμε. Δεύτερη δόση σήμερα με AstraZeneca. #Ελευθερια με ασφάλεια».

Μαρία Χούκλη

Τουλάχιστον με μία δόση εμβολίου 2 εκατομμύρια Έλληνες

Ο Μάριος Θεμιστοκλέους, γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του υπουργείου Υγείας, μίλησε για τον αριθμό των εμβολιασθέντων με την πρώτη δόση. Πιο συγκεκριμένα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Γενικός Γραμματέας ανέφερε ότι οι εμβολιασμοί έχουν φτάσεις τους 2.000.000 κατά του κορωνοϊού με την πρώτη δόση.

Μαρία Χούκλη

Συγκεκριμένα ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας έγραψε: «2.000.000 συμπολίτες μας έχουν εμβολιαστεί με μια δόση. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική κατάκτηση στη μάχη μας κατα του κορονωϊού. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους εργάζονται στην επιχείρηση «Ελευθερία». #επιχείρηση_ελευθερία».

Πάνω από ένα δισεκατομμύριο εμβολιασμοί παγκοσμίως

Σύμφωνα με την καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου που βασίζεται σε επίσημες πηγές, μέχρι τις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας), τουλάχιστον 1.002.938.540 – δόσεις εμβολίων κατά της Covid-19 έχουν χορηγηθεί σε 207 χώρες ή εδάφη. Περισσότεροι από τους μισούς μεταξύ αυτών (58%) έχουν γίνει σε τρεις χώρες: τις ΗΠΑ (225,6 εκατομμύρια), την Κίνα (216,1 εκατομμύρια) και την Ινδία (138,4 εκατομμύρια). Ωστόσο, κατ’ αναλογία πληθυσμού, το Ισραήλ έρχεται πρώτο, με σχεδόν έξι στους δέκα Ισραηλινούς να έχουν ήδη εμβολιαστεί πλήρως.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments