Video

Μαραβέγιας: Με την Τόνια Σωτηροπούλου είμαστε ήδη παντρεμένοι

Μαραβέγιας: Με την Τόνια Σωτηροπούλου είμαστε ήδη παντρεμένοι
Μαραβέγιας: Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» αυτού του Σαββάτου εμφανίστηκε ο γνωστός τραγουδοποιός.

Ο Κωστής Μαραβέγιας ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» αυτού του Σαββάτου. Ο δημοφιλής τραγουδοποιός έκανε μία αναδρομή στα πρώτα του βήματα στον χώρο και στο πώς αποφάσισε να μεταπηδήσει από τη Στατιστική στη μουσική.

Στην εκπομπή, ο γνωστός δημοσιογράφος έχει καλέσει και άλλα γνωστά μουσικά ονόματα, όπως ο Γιώργος Κατσαρός και ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

Μαραβέγιας: Για το ξεκίνημα της μουσικής του καριέρας

Έριξε πολλή δουλειά στη μουσική, το μεγάλο του πάθος κι χρειάστηκε να περάσει αρκετός χρόνος μέχρι να γνωρίσει την καταξίωση στον χώρο του. Αποφάσισε να ασχοληθεί πιο ενεργά με τη μουσική και να αφήσει την επιστήμη των μαθηματικών που σπούδασε στην Ιταλία όταν έκανε τις «πράξεις» στο μυαλό του και είδε ότι ο δρόμος έχει ανοίξει γι΄αυτόν.

Όμως, δεν βρήκε τον δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα εξαρχής. Επίσης, θυμήθηκε πώς έφθασε από την πρώτη του συναυλία, μπροστά σε δέκα μόνο ακροατές, στις μεγάλες επιτυχίες. «Δεν έχει τόση σημασία το πόσος είναι ο κόσμος. Σημασία έχει να υπάρχει ζεστασιά» τόνισε.

Μαραβέγιας: Μίλησε για την προσωπική του ζωή

Στην προσωπική του ζωή είναι πολύ καλά εδώ και τέσσερα χρόνια. Από τότε που γνώρισε την Τόνια Σωτηροπούλου, είδε σε αυτή, τη γυναίκα που θέλει να βρίσκεται δίπλα του σε κάθε στιγμή, εύκολη ή δύσκολη. Η ίδια βγήκε σε σύνδεση και τον περιέγραψε ως πασίτρελο και stand up comedian στην καθημερινότητά του. Είναι όμως και ο άνθρωπος που αγαπά πιο πολύ από τον οποιονδήποτε, όπως παραδέχτηκε, και με τον οποίο βλέπει μακρύ μέλλον στον ορίζοντα.

Το ίδιο ισχύει και για εκείνον. Απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις του οικοδεσπότη του περί γάμου ο Κωστής Μαραβέγιας είπε: «Είμαστε ήδη παντρεμένοι με την Τόνια Σωτηροπούλου όπως αντιλαμβανόμαστε τον δεσμό που φέρει ο γάμος., Δεν είναι τυπικό, δεν έχουμε επισημοποιήσει κάπως. Αισθάνομαι ήδη ότι υπάρχει γάμος. Στην εκκλησία δεν θα πάω να κάνω γάμο, προτιμώ το δημαρχείο. Είναι ένα τυπικό κομμάτι, που δημιουργική μία νομική σχέση, το οποίο σίγουρα θα γίνει μόλις υπάρχει και το γόνιμο έδαφος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments