Τεχνολογία

Windows 10: Η πρόταση της NVIDIA για τα προβλήματα

Windows 10: Η πρόταση της NVIDIA για τα προβλήματα
Windows 10: Από ότι φαίνεται το νέο update του γνωστού λογισμικού έχει δημιουργήσει διάφορα προβλήματα σε με ευρεία γκάμα ζητημάτων.

Το νέο update των Windows 10 έχει προκαλέσει διάφορα προβλήματα. Ήδη η Microsoft έχει ανακοινώσει τι αλλάζει με το νέο update του λογισμικού. Επίσης υπάρχουν κάποιοι χρήστες που επιλέγουν να μην κάνουν την αναβάθμιση.

Πιο συγκεκριμένα, τα προβλήματα με τα Windows 10 Updates και ειδικά στις κάρτες γραφικών, έτσι η NVIDIA προτρέπει σε δραστικές λύσεις. Εξαιτίας πρόσφατων προβλημάτων που έχουν προκύψει με τις κάρτες γραφικών της NVIDIA, γίνεται πρόταση για επιστροφή σε πρότερη κατάσταση.

Η απάντηση της NVIDIA

Δεν είναι λίγοι οι gamers που έχουν αναφερθεί σε προβλήματα με το frame rate των παιχνιδιών και την απόδοση των καρτών γραφικών της NVIDIA μετά από το πρόσφατο update των Windows 10. Προβλήματα φέρεται να αντιμετώπισαν όσοι έχουν την κάρτα GeForce RTX 3070, όπου παρατηρείται η πτώση του frame rate από τα 60 fps στα 55 ή ακόμα και στα 40, επηρεάζοντας σαφώς το gameplay.

Η απάντηση από την NVIDIA μέσα από τα επίσημα κανάλια της online ήταν να δοκιμάσουν οι χρήστες να απεγκαταστήσουν το Windows 10 Update με κωδικό KB50001330 και να επιλέξουν το Windows 10 Update KB5000842, το οποίο δεν έχει κάποιες από τις λύσεις σε κενά ασφαλείας που προέκυψαν στο συγκεντρωτικό update του Απριλίου.

Η Microsoft αναμένεται να διαθέσει ακόμα ένα συγκεντρωτικό Windows 10 update τις επόμενες ημέρες, το οποίο και εκτιμάται ότι θα διορθώνει τέτοιου είδους ζητήματα.

Οι αλλαγές του νέου update

Ο στόχος της Microsoft για τα Windows 10 είναι να δημιουργήσει ένα λειτουργικό σύστημα για PC, laptops, tablets, smartphones και Xbox One, καθώς και νέες κατηγορίες προϊόντων, όπως το Surface Hub και Microsoft HoloLens. Για τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών με πληκτρολόγιο και ποντίκι, η Microsoft έχει επαναφέρει στα Windows 10 το μενού Έναρξη στην επιφάνεια εργασίας με νέα εμφάνιση και δυνατότητες και ένα σύστημα εικονικών επιφανειών εργασίας (Task View), επιτρέποντας στους χρήστες να τρέξουν τις εφαρμογές του Windows Store μέσα από την επιφάνεια εργασίας των Windows. svg%3E

Επίσης, έχει συστήσει στους χρήστες της τον Microsoft Edge τον οποίο αναβαθμίζει όποτε είναι αναγκαίο. Τώρα λοιπόν, το εγχείρημα οπτικής ανανέωσης των Windows 10 συνεχίζεται και μετά την «Έναρξη», σειρά παίρνει και ο File Explorer καθώς και γενικότερα τα βασικά εικονίδια του εν λόγω λειτουργικού συστήματος. Στο πλαίσιο αυτό θα αλλάξει η εμφάνιση πολλών, όπως του κάδου ανακύκλωσης, των φακέλων, τα εικονίδια των δίσκων. Πάντως, η αμερικανική εταιρεία λογισμικού σχεδιάζει πολλές ακόμα γενναίες αλλαγές για τα Windows.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments