Πολιτική

Πελώνη Τσίπρας: Η αντιπαράθεση για το εμβόλιο Astrazeneca

Πελώνη Τσίπρας: Η αντιπαράθεση για το εμβόλιο Astrazeneca
Πελώνη Τσίπρας: Σφοδρή αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και της Κυβερνητικής Εκπροσώπου για τα εμβόλια.

Νέος πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ του κ. Τσίπρα και της Αριστοτελίας Πελώνη, μετά την δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το εμβόλιο της Astrazeneca. Ο Αλέξης Τσίπρας είχε ασκήσει κριτική στην Κυβέρνηση σχετικά με το εργασιακό νομοσχέδιο. Ακόμη, είχε πει πως η ασυλία δεν είναι για την επιτροπή των λοιμωξιολόγων, αλλά για τους συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη.

Πιο συγκεκριμένα, σφοδρή αντιπαράθεση, μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Κυβέρνησης, έχει ξεκινήσει μετά την δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, ότι «Η πλατφόρμα για την AstraZeneca άνοιξε για να ξεστοκάρουμε». Άμεση ήταν η απάντηση της Κυβερνητικής Εκπροσώπου, η οποία ανέφερε ότι “Ο Αλέξης Τσίπρας έχει ξεπεράσει τον κακό του εαυτό με την δήλωση του”. Τσίπρας Πελώνη

Τσίπρας: “Άνοιξε η πλατφόρμα για το Astrazeneca για να ξεστοκάρουμε”

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε και για τους εμβολιασμούς και είπε πως «το ποσοστό του εμβολιασμού είναι παρά πολύ χαμηλό κοντά στο 8%». Ερωτηθείς γιατί δεν συμμετέχει σε κάποια καμπάνια είπε: «Καλά πρωτος δεν εμβολιάστηκα; Μα το έχουμε κάνει και συνεχίζουμε να το κάνουμε».

Παράλληλα άσκησε κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας πως είναι άδικη απέναντι στους νέους τους οποίους όπως είπε έχει στοχοποιήσει: «Να σας δώσω ένα παράδειγμα σήμερα για να σας αποδείξω ποσό άδικη είναι κυβέρνηση που έχει στοχοποιήσει του νέους ανθρώπους. Οι νέοι ανταποκρίθηκαν μαζικά στο άνοιγμα της πλατφόρμας 30-39. Ας σταματήσουμε να του στοχοποιούμε, ας σταματήσουμε να στοχοποιούμε μία γενιά ρίχνοντάς της την ευθύνη για όσα συμβαίνουν γύρω μας».

H δήλωση απάντηση της Πελώνη

Άμεση ήταν η απάντηση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με την Κυβερνητική Εκπρόσωπο να εκδίδει την ακόλουθη δήλωση: “Είναι η πολλοστή φορά εν μέσω της πανδημίας που ο κ. Τσίπρας αντί να καλέσει σε τήρηση των μέτρων και να συστήσει στους πολίτες να εμβολιαστούν, ψαρεύει στα θολά νερά της καταστροφολογίας.

Σήμερα, ξεπέρασε και τον χειρότερο εαυτό του, κάνοντας την αδιανόητη για πρώην πρωθυπουργό και νυν αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωση ότι η κυβέρνηση άνοιξε την πλατφόρμα των εμβολιασμών για την ηλικιακή ομάδα 30-39 ετών πολύ νωρίτερα από το προγραμματισμένο, για να «ξεστοκάρει».

Προσβάλλει τους νέους που ήδη εμβολιάζονται. Και μετατρέπει τον εαυτό του σε αρνητή του μεγαλύτερου διακυβεύματος της εποχής που είναι το χτίσιμο του τείχους ανοσίας. Ανεύθυνος και πλέον αυταπόδεικτα συνειδητός υπονομευτής της εθνικής προσπάθειας κατά της πανδημίας, το μόνο που δεν είπε καθαρά ο κ. Τσίπρας, είναι να μην κάνει κανείς το εμβόλιο.” Πελώνη

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments