Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [28/04/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [28/04/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα βρίσκονται σε μια άκρως ερωτική διάθεση.

Κριός

Ίσως βιώσεις κάτι περισσότερο από ένα μικρό δράμα ή μια υπερβολή στην ερωτική σου ζωή τώρα. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να μην πάρεις κατάκαρδα οποιαδήποτε ένταση παρουσιαστεί. Τα δευτερεύοντα θέματα κινδυνεύουν να θεωρηθούν ανυπέρβλητα. Ο ιδεαλισμός μπορεί να αντικαταστήσει τον ρεαλισμό, σήμερα. Είναι προσωρινό όμως… και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να χαμογελάσεις μπροστά σ’ αυτό που φαίνεται τρομακτικό. 

Ταύρος

Οι αλλαγές που ίσως θέλεις να κάνεις στο δεσμό σου, βασίζονται σε ό,τι πιστεύεις πως χρειάζεται αλλαγή ή βελτίωση. Σκέφτεσαι το συμφέρον του εραστή σου, με κάθε σχέδιο που έχεις καταστρώσει. Μπορείς επίσης να εμπιστευτείς πως όσο πιο ανιδιοτελείς είναι οι αποφάσεις και οι ενέργειές σου, τόσο πιο εκτεταμένες θα είναι οι αλλαγές. 

Δίδυμος

Αν είσαι ελεύθερη, τότε με ελάχιστη προσπάθεια, θα ανακαλύψεις ότι μια σχέση που είχε ξεθωριάσει ή είχε τελειώσει, επανέρχεται στη ζωή. Αν είσαι σε σχέση, τότε μπορείς να αναζωπυρώσεις μια παθιασμένη σπίθα κοιτάζοντας το παρελθόν κι ανακαλύπτοντας τι ήταν αυτό που σας έκανε και τους δύο χαρούμενους κι ευτυχισμένους.

Καρκίνος

Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, ένα επαναλαμβανόμενο ζήτημα ενδέχεται να απαιτεί προνοητικότητα και φαντασία. Κάτι έγινε αποδεκτό ως έχει ή θεώρησες πως ήταν απίθανο να αλλάξει. Όμως μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ρισκάρεις και ίσως να δημιουργήσεις μια μικρή αναστάτωση για να δεις τι ακριβώς συμβαίνει. Θα ανακαλύψεις ότι έχεις περισσότερη επιρροή, σε θέματα που πίστευες πως δεν είχες καμία.

Λέων

Το τελευταίο πράγμα που θέλει να ακούσει ένας εραστής είναι λόγια που βασίζονται στην ψυχρή λογική. Γιατί μπορεί να τον κάνει να προσγειωθεί ανώμαλα στη γη ενώ θα προτιμούσε να συνεχίσει να βλέπει μια κατάσταση ιδεαλιστικά. Ξέρεις πως κάνεις το σωστό βοηθώντας τον να δει μια κατάσταση μέσα από ένα πιο πρακτικό πρίσμα. Με τον καιρό, αυτός που αγαπάς θα το αποδεχτεί και θα το εκτιμήσει!

Παρθένος

Ρίξε μια ματιά στα θέματα που μπορούν να εξαλείψουν την ανισορροπία στην ερωτική σου ζωή. Αλλάζοντας μια κουραστική ρουτίνα, σύντομα θα αντικατασταθεί ο εφησυχασμός… με τον ενθουσιασμό. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, θα αναζωογονηθεί η σχέση σου και θα ενθαρρυνθεί ο αγαπημένος σου να συμμετάσχει περισσότερο σε ένα σχέδιο που βρίσκεται σε εξέλιξη. Απλά δώσε του την ευκαιρία να πάρει για λίγο τα ηνία. 

Ζυγός

Το να νιώθεις πως έχεις έμπνευση και κίνητρα. είναι ωραίο και υπέροχο. Χρειάζεται όμως μια αργή και σταθερή προσέγγιση για να σημειωθεί πρόοδος στην ερωτική σου ζωή αυτή τη στιγμή. Το να θέλεις να σοβαρέψεις την κατάσταση στο όνομα της αγάπης είναι ωραίο… αλλά το να πιέζεις πράγματα και καταστάσεις για να το πετύχεις, δεν είναι η σωστή στάση. Η υπομονή είναι το εισιτήριό σου για τη δημιουργία μιας μακροπρόθεσμης σχέσης, κι όχι μια γρήγορη κι ευχάριστη λύση.

Σκορπιός

Θα εκπλαγείς με τη συναισθηματική αλλαγή που υιοθετείς σε ένα ρομαντικό θέμα. Όμως ακόμα κι αν τα συναισθήματα ή οι αντιδράσεις σου προκαλούν έκπληξη στον αγαπημένο σου, μπορείς να συγκρατηθείς και να μην εκφράσεις ό,τι αισθάνεσαι. Αυτό δεν σε κάνει αναποφάσιστη ή ασυνεπή! Όμως οι συναισθηματικές σου επιθυμίες και ανάγκες φαίνεται πως αλλάζουν – και τα καλά νέα είναι ότι εξελίσσεσαι μαζί τους! 

Τοξότης

Μια αφθονία παθιασμένης ενέργειας που προσφέρεται, μπορεί να είναι χρήσιμη ή ταραχώδης αυτή τη στιγμή. Επειδή μπορεί να σε κατευθύνει με τρόπο που να μην είναι ευχάριστος. Μπορεί όμως να ευθύνεσαι κι εσύ που υπερβαίνεις κάποια όρια, όταν μεταφέρεις σκέψεις και συναισθήματα. Σε κάθε περίπτωση, το πάθος πρέπει να αξιοποιηθεί θετικά, εποικοδομητικά και υγιεινά. Το να είσαι λιγάκι επιφυλακτική και προσεκτική – για τώρα – μπορεί να είναι καλή ιδέα.

Αιγόκερως

Παρόλο που υπάρχει κάτι συναρπαστικό σε ό,τι αλλάζει στα ερωτικά σου, θα νιώσεις εξαντλημένη από υπερβολική ψυχική και σωματική διέγερση – ή άσκηση! Με τον παθιασμένο Άρη να επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις, τα ερωτικά σου θέματα θα αποκτήσουν μια λιγότερο λεπτή και πιο ανάστατη χροιά. Το κόλπο είναι να απολαύσεις αυτήν την παθιασμένη ενέργεια με μέτρο!

Υδροχόος

Καθοδηγήσου από τη φαντασία σου για να κάνεις ένα τολμηρό βήμα στο όνομα της αγάπης – αν είσαι έτοιμη ! Είτε αυτό συνεπάγεται την έλλειψη θάρρους από μεριάς σου στην προσπάθεια να προσεγγίσεις κάποιον… είτε στη διασφάλιση πως αυτός που αγαπάς είναι μέρος ενός παθιασμένου σχεδίου, προσφέρεται ευχάριστη πρόοδος. Μια εμπνευσμένη καρδιά και ένα ανοιχτό μυαλό μπορούν να φέρουν εσένα και το ταίρι σου, σε ένα νέο επίπεδο τώρα!

Ιχθύς

Κάθε είδους αρνητικότητα ή δυσαρέσκεια στο δεσμό σου… γνωρίζεις πως δεν είναι ούτε χρήσιμη ούτε υγιής. Κάποιος αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία ή τουλάχιστον μια ευκαιρία να σε βάλει στην εικόνα όσων σκέφτεται. Αυτό που αντιμετωπίζεις δεν είναι σε καμία περίπτωση ανυπέρβλητο και αδιόρθωτο. Μαζί, μπορείτε να προχωρήσετε από κοινού στο μέλλον σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments