Lifestyle

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η φωτογραφία έναν μήνα μετά το χειρουργείο

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η φωτογραφία έναν μήνα μετά το χειρουργείο
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η φωτογραφία έναν μήνα μετά το χειρουργείο και το μήνυμα της γυναίκα του συγκλονίζουν.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης αποδεικνύεται ένας μεγάλος μαχητής της ζωής και νικητής. Έναν μήνα μετά το κρίσιμο χειρουργείο χαμογελά και συνεχίζει τις εντατικές φυσικοθεραπείες του και η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με ένα αισιόδοξο μήνυμα και ευχές για το Πάσχα.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε στη λεζάντα: «Φυσικοθεραπεία!!! Δεν σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε!!! Συνεχίζουμε δυναμικά!!! Πάμε Κωνσταντίνε μου!!!! Καλή Ανάσταση σε όλους μας!!!». Η σύζυγος του είναι συνεχώς στο πλευρό του και δεν τον έχει αφήσει ούτε στιγμή, δείχνοντας μεγαλείο ψυχής, αφοσίωσης, αγάπης και δίνοντάς του κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Φυσικοθεραπεια!!! Δεν σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε!!! Συνεχίζουμε δυναμικά!!! Πάμε Κωνσταντίνε μου💪💪🙏🙏!!!! Καλή Ανάσταση σε όλους μας!!!❤

Δημοσιεύτηκε από Εβελίνα Βαρσάμη στις Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021

Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη είχε μιλήσει για το χειρουργείο του άντρα της, αποκαλύπτοντας:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω. Απλώς θα είναι με το δικό του μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις. Θα κάνουμε τον προεγχειρητικό έλεγχο και τεστ κοροναϊού και την Τρίτη θα γίνει κανονικά το χειρουργείο, το οποίο έχουν αναλάβει δύο εξαίρετοι γιατροί».

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι στις 24 Δεκεμβρίου του 2017 ο αγαπημένος παρουσιαστής επέστρεφε στο σπίτι του με τη μηχανή του, όταν συγκρούστηκε με λεωφορείο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει η πλευρά του Αγγελίδη, ο οδηγός ενός λεωφορείου των αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα η μηχανή στην οποία επέβαινε ο παρουσιαστής να «καρφωθεί» στο όχημα.

Έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ τέσσερα χρόνια μετά συνεχίζει να δίνει καθημερινό αγώνα, καθώς αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά λειτουργικά προβλήματα και βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Οι βλάβες που υπέστη ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είναι μόνιμες και έχει καταστεί κατά 90% ανάπηρος για το υπόλοιπο της ζωής του, ενώ πέρσι δικαιώθηκε για το τροχαίο, καθώς κρίθηκε αποκλειστικά υπεύθυνος για το ατύχημα ο οδηγός του λεωφορείου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments