Lifestyle

Νίκη Λυμπεράκη: Γιατί απουσιάζει από το δελτίο ειδήσεων

Νίκη Λυμπεράκη: Γιατί απουσιάζει από το δελτίο ειδήσεων
Νίκη Λυμπεράκη: Εκτός του δελτίου ειδήσεων βρέθηκε η Νίκη Λυμπεράκη. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό για τους λόγους της απουσίας της.

Η Νίκη Λυμπεράκη, που πριν από περίπου ένα χρόνο έγινε μητέρα, απουσιάζει από το δελτίο ειδήσεων του Open τις τελευταίες ημέρες και η ίδια θέλησε να ενημερώσει το τηλεοπτικό για τους λόγους της απουσίας της, μέσω ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, η απουσία της οφείλεται σε λόγους υγείας που την ανάγκασαν να ήταν απούσα από τη θέση της παρουσίασης του δελτίου ειδήσεων του Open. Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του καναλιού αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να προχωρήσει σε ένα απαραίτητο χειρουργείο που συνεχώς έπαιρνε αναβολή.

«Ένα μικρό αλλά απαραίτητο χειρουργείο που ανέβαλλα διαρκώς τους τελευταίους μήνες, με κρατά για λίγες μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης», σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσής της το απόγευμα της Μ. Τετάρτης (28/4).

«Καλό Πάσχα σε όλους και είθε του χρόνου – με όλους μας παρόντες – να καεί το πελεκούδι», πρόσθεσε με πολύ καλή διάθεση η Νίκη Λυμπεράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ένα μικρό αλλά απαραίτητο χειρουργείο που ανέβαλλα διαρκώς τους τελευταίους μήνες, με κρατά για λίγες μέρες εκτός…

Δημοσιεύτηκε από Nicky Lyberaki στις Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021

Το βιογραφικό της Νίκης Λυμπεράκη

Η Νίκη Λυμπεράκη (Αθήνα, 1982) είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το 2002, ξεκίνησε την επαγγελματική της ενασχόληση με τη δημοσιογραφία και έως σήμερα έχει εργαστεί σε σειρά τηλεοπτικών μέσων, με έμφαση στο εξωτερικό δελτίο και στην παρουσίαση εκπομπών και δελτίων ειδήσεων. Εργάστηκε στο Alter Channel, στο Kontra Channel, στο SBC, ενώ στον ΣΚΑΪ ξεκίνησε να εργάζεται τον Δεκέμβριο του 2014, όπου παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα. To 2016, για μικρό χρονικό διάστημα συμπαρουσίαζε μαζί με τον Kωνσταντίνο Ζούλα την εκπομπή «Η Ελλάδα στον καθρέφτη». Από τις αρχές του 2017 ανέλαβε την παρουσίαση του Κεντρικού Ραδιοφωνικού Μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ 100.3, ενώ από τον Φεβρουάριο έως τον Μάιο 2019 παρουσίαζε την εκπομπή «Ρουά Ματ»».

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου 2019 ανέλαβε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Open και από τον Aπρίλιο 2020 ξεκίνησε να παρουσιάζει έκτακτα την εκπομπή iNFO-19 για περιορισμένο χρονικό διάστημα λόγω επικαιρότητας συσχετιζόμενης με το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού. Τον Ιανουάριο του 2020 παρέλαβε το δημοσιογραφικό βραβείο Μπότση για την αντικειμενική, δεοντολογικά ορθή και με πληρότητα παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του τηλεοπτικού σταθμού Open TV.

Μιλάει αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά και γερμανικά. Τον Απρίλιο του 2020 ανακοίνωσε ότι κυοφορεί το πρώτο της παιδί από τον επιχειρηματία και δικηγόρο Αλέξανδρο Χατζόπουλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments