Lifestyle

Ρούλα Κορομηλά: Φωτογραφία ντοκουμέντο με τους γονείς της

Ρούλα Κορομηλά: Φωτογραφία ντοκουμέντο με τους γονείς της
Ρούλα Κορομηλά: Η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στο Facebook ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τους γονείς της, αν και δεν μιλάει για τα προσωπικά της.

Η Ρούλα Κορομηλά εξακολουθεί να είναι σταρ έστω κι αν μεσουρανεί πλέον στην ελληνική τηλεόραση. Πολλές είναι οι φορές που μια φωτογραφία της από το παρελθόν είτε για την ίδια και την εμφάνισή της ή για την προσωπική της ζωή γίνεται είδηση.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε τη Μεγάλη Πέμπτη μια φωτογραφία, στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αγκαλιά με τους γονείς της στέλνοντας παράλληλα ένα τρυφερό μήνυμα. Η ανάρτηση έγραφε  «Μέρες αγαπης. Μέρες οικογενειακής θαλπωρής. Μια αγκαλιά στους γονείς για μας μπορεί να είναι μια στιγμή γι αυτούς όμως είναι η ευτυχία της ζωής. Αργυρενια και Σταύρος Κορομηλά.»

Η ανάρτηση

Ρούλα Κορομηλά

Ρούλα Κορομηλά: Η συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου

Το 2019 σε μια αποκαλυπτική συνέντευξή της, η παρουσιάστρια μίλησε για τις προσπάθειές της να αποκτήσει παιδί στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω. Ανάμεσα σε άλλα, είχε πει: «Νίκο μου, προσπάθησα δύο φορές να υιοθετήσω παιδί και δεν τα κατάφερα. Μετά από τις ατυχίες αυτές των εξωσωματικών, προσπάθησα να υιοθετήσω. Συγκεκριμένα, υπήρχε μια οικογένεια που η μητέρα δεν ήθελε τα παιδιά. Και ο αδελφός μου κι εγώ της είχαμε νοικιάσει σπίτι, φροντίζαμε τα παιδιά. Μου είχε πει ότι θέλει να τα παρατήσει. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι και ξαφνικά, ενώ στηρίζαμε τα παιδιά, τα πήρε και εξαφανίστηκε».

Φανερά συγκινημένη μάλιστα αναφέρθηκε και σε ένα ακόμα πιο πρόσφατο γεγονός: «Τελευταία, την εποχή που δεν εργάζομαι στην τηλεόραση, είμαι εθελόντρια για κάποια παιδάκια που είναι ορφανά, μόνα τους. Πάντα φρόντιζα παιδάκια. Γνώρισα λοιπόν ένα παιδάκι, το οποίο ήταν δεκαέξι μηνών. Το είδα σε κάποιο ίδρυμα και επί οκτώ μήνες πήγαινα καθημερινά και το φρόντιζα το μωρό αυτό. Με την έγκριση του ιδρύματος, πήρα το παιδί αυτό στο σπίτι το Πάσχα μαζί με το άλλο του αδελφάκι.

Το παιδί δεν είχε όνομα και του έδωσα του μπαμπά μου το όνομα. Έκανα όλες τις απαραίτητες διεργασίες για να υιοθετήσω το παιδί αυτό. Αλλά δυστυχώς αυτό το θέμα της υιοθεσίας να το δούμε πιο σοβαρά – κι εμείς οι πιο παλιοί παρουσιαστές αλλά και το κράτος. Υπήρξε αυτό το θέμα της ηλικίας, μετά από κάποια ηλικία δεν μπορείς να υιοθετήσεις παιδί δεκαέξι μηνών ή δεκαοχτώ. Με πόνεσε πάρα πολύ αυτή η ιστορία γιατί ήμουν πολύ καιρό μαζί του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments