Ελλάδα

Μένιος Φουρθιώτης: Οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό

Μένιος Φουρθιώτης: Οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό
Μένιος Φουρθιώτης: Στις φυλακές Κορυδαλλού όπου θα εκτίσει την προφυλάκισή του οδηγήθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης.

Στις φυλακές Κορυδαλλού όπου θα κρατηθεί μέχρι να γίνει η δίκη του μεταφέρθηκε το πρωί της Κυριακής του Πάσχα ο Μένιος Φουρθιώτης. Θυμίζουμε πως χθες ο παροσιαστής, μετά και την απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος τόσο ο ίδιος όσο και οι δύο συγκατηγορούμενοί του.

Μένιος Φουρθιώτης: Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρουσιαστής αρνήθηκε τις κατηγορίες εναντίον του, ενώ παρόμοια στάση κράτησαν και οι συγκατηγορούμενοι για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά των αστυνομικών στη συμπλοκή στη Νέα Ερυθραία. Υποστήριξαν πως με βάση τα στίγματα των κινητών τους τηλεφώνων φαίνεται ότι δεν βρίσκονταν στο σημείο που έγινε η ανταλλαγή πυροβολισμών, ενώ επέμειναν πως η μόνη τους σχέση με το Μένιο Φουρθιώτη ήταν ότι τους είχε προσλάβει για τη φύλαξή του μετά την απόφαση να αποσυρθεί η αστυνομική συνοδεία. Ο 48χρονος συγκατηγορούμενος θα οδηγηθεί στις φυλακές Λάρισας, ενώ ο 42χρονος στο Μαλανδρίνο. Μένιος Φουρθιώτης

Μένιος Φουρθιώτης: Ποιες είναι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εναντίον του παρουσιαστή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για εννέα αδικήματα -δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα- τα οποία είναι η ηθική αυτουργία στην επίθεση που έγινε στις 16 Απριλίου στο σπίτι του, σύσταση συμμορίας, ηθική αυτουργία σε διακεκριμένη οπλοκατοχή, οπλοφορία, προμήθεια, κατοχή εκρηκτικής βόμβας και διακεκριμένη φθορά, απόπειρα εκβίασης και ψευδή καταγγελία.

Δίωξη έχει ασκηθεί και στους δύο συγκατηγορούμενούς του (θα μεταφερθούν στις φυλακές Μαλανδρίνου και Λάρισας) τους οποίους φέρεται να γνώριζε επειδή είχαν απασχοληθεί ως προσωπικοί συνοδοί του και οι οποίοι κατηγορούνται ότι την ίδια μέρα έκαναν την επίθεση στο σπίτι του και πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία. Η δίωξη εναντίον τους αφορά τη σύσταση συμμορίας, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, διακεκριμένη περίπτωση οπλοκατοχής και οπλοφορία από κοινού, οπλοχρησία κατ’ εξακολούθηση, έκρηξη, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Βάσει των στοιχείων της δικογραφίας και των όσων του αποδίδουν οι Αρχές, ο παρουσιαστής: «Από τη μία είχε κρυφές επικοινωνίες με τους δράστες και συνεννοήσεις για τα σε βάρος του «κατά παραγγελία χτυπήματα» (πυροβολισμοί οικίας, έκρηξη) και από την άλλη παρουσίαζε επίσημα ότι είναι θύμα απειλών και είναι άκρως απαραίτητο άμεσα να του χορηγηθεί πάλι αστυνομική φυλακή και συνοδεία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments