Τεχνολογία

Youtube: Νέα αύξηση των εσόδων της πλατφόρμας

Youtube: Νέα αύξηση των εσόδων της πλατφόρμας
Youtube: Από ότι φαίνεται η γνωστή πλατφόρμα μεγαλώνει συνεχώς και ετοιμάζεται να ξεπεράσει ακόμα και το Netflix που έχει γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη.

Το Youtube μεγαλώνει ραγδαίως και αποκτά όλο και περισσότερα έσοδα. Το Netflix αναμένεται να φέρει μία νέα αλλαγή για τους χρήστες του. Ακόμη, αναμένεται πολύ σύντομα να δούμε στο Netflix την δεύτερη σεζόν της σειράς Bridgerton.

Πιο συγκεκριμένα, ο ρυθμός με τον οποίο μεγαλώνει το YouTube ως προς το media περιεχόμενο θα το κάνει να μπορεί να φτάσει και να ξεπεράσει το Netflix. Το τηλεοπτικό περιεχόμενο αλλάζει και το YouTube αναμένεται να έχει κεντρικό ρόλο σε αυτό.

Νέο ρεκόρ εσόδων για την Υoutube

Είναι περιττό να αναφερθεί ότι το YouTube είναι η μεγαλύτερη online πλατφόρμα διακίνησης video, αλλά ο ρυθμός με τον οποίο μεγαλώνει είναι τέτοιος που εκτιμάται ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει σε έσοδα μέσα στο 2021 ακόμα και μία από τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες video streaming, όπως είναι το Netflix.

Στο πλαίσιο των ανακοινώσεων των αποτελεσμάτων της Alphabet, το YouTube έφερε στο πρώτο τρίμηνο του 2021 έσοδα της τάξης των 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σημειώνοντας αύξηση σε ποσοστό 49% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2020.

Εάν θέλει κανείς να πραγματοποιήσει σύγκριση με το Netflix θα παρατηρήσει ότι εκεί έχουμε άνοδο στο τρίμηνο 24%, με τους αναλυτές της αγοράς να θεωρούν ότι στο επόμενο τρίμηνο αυτό το ποσοστό θα γίνει 19% σε σχέση με την ίδια χρονική περίοδο την περασμένη χρονιά. Οι αναλύσεις δείχνουν ότι το Netflix θα φέρει έσοδα 29.7 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2021, με το YouTube να κόβει το νήμα τη φετινή χρονιά με έσοδα μεταξύ των 29 και 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων φέτος.

Γιατί ο Page δεν έχει θέση στη δεύτερη σεζόν του Bridgerton

Το «Bridgerton» βασίζεται σε μια σειρά βιβλίων με τον ομώνυμο τίτλο, της συγγραφέως Τζούλιαν Κουίν. Η Κουίν φαντάστηκε έναν κόσμο γεμάτο μυστήριο, μυστικά και σεξουαλικά σκάνδαλα, πίσω από μια πολυμελή οικογένεια της ανώτερης τάξης της εποχής, τους Μπρίτζερτον.

Κάθε ένα από τα 8 βιβλία της σειράς ακολουθεί την ιστορία ενός από τα μέλη της οικογένειας Μπρίτζερτον στην αναζήτηση της ευτυχίας και της αληθινής αγάπης. Ο Βρετανός ηθοποιός με της ρίζες από την Ζιμπάμπουε δηλώνει έτσι πως λάτρεψε από την αρχή την ιδέα πως το Bridgerton είναι ένα ανθολόγιο, με κάθε βιβλίο να είναι αφιερωμένο στην ερωτική ιστορία άλλου μέλους της οικογένειας. Για τους φανατικούς της σειράς του Netflix, η ιστορία αγάπης του Δούκα του Χέιστινγκς ολοκληρώθηκε, όταν εκείνος και η Ντάφνε Μπρίτζερτον στέριωσαν τη σχέση τους με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, ενός γιου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments