Lifestyle

Bridgerton: Η ανακοίνωση του Netflix για την δεύτερη σεζόν

Bridgerton: Η ανακοίνωση του Netflix για την δεύτερη σεζόν
Bridgerton: Σεισμός προκλήθηκε στο Twitter μετά την ανακοίνωση για την απουσία γνωστού ηθοποιού από την δεύτερη σεζόν της σειράς Bridgerton.

Η σειρά του Netflix «Bridgerton» είναι ένα αμερικανικό τηλεοπτικό δράμα από τον Chris Van Dusen σε παραγωγή Shonda Rhimes και «σπάει» κάθε ρεκόρ. Ενδεικτικό είναι ότι παραμένει στο Τop10 της πλατφόρμας για μια ακόμη εβδομάδα.

Ειδικότερα, προκλήθηκε “σεισμός” στο Twitter ότι ο Rege-Jean Page, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον γοητευτικό Σάιμον, δεν θα συνεχίσει στην δεύτερη σεζόν της σειράς. Σχολιάζοντας την ανακοίνωση στο αμερικανικό Variety δήλωσε πως εξ αρχής το συμβόλαιό του προέβλεπε μία σεζόν. «Αυτό είναι το ενδιαφέρον γιατί ένιωσα πως ήταν μια περιορισμένη σειρά. Μπαίνω, συμβάλω με τον τρόπο μου και στη συνέχεια η ιστορία της οικογένειας Μπρίτζερτον συνεχίζει» δήλωνε ο Page.

Η ανάρτηση

Η μυστηριώδης Λέιντι Γουίσλνταουν, η κουτσομπόλα της βικτωριανής εποχής που κάνει άνω κάτω την ευγενική οικογένεια Μπρίτζερτον ξαναχτύπησε την Παρασκευή με μια νέα ανακοίνωση εν όψει της δεύτερης σεζόν.

Σε αυτή λοιπόν, όπως αναρτήθηκε στο Twitter, ανακοινώνεται πως ο Δούκας του Χέιστινγκς, ο γοητευτικός ευγενής που έκλεψε την καρδιά της μεγαλύτερης αδερφής της οικογένειας δεν θα εμφανίζεται στη δεύτερη σεζόν του Bridgerton.

«Αγαπητοί αναγνώστες, ενώ όλα τα μάτια στρέφονται στην αναζήτηση του Λόρδου Άντονι Μπρίτζερτον να βρει την υποκόμησσά του, πρέπει να αποχαιρετίσουμε τον Rege-Jean Page, που θριάμβευσε υποδυόμενος τον Δούκα του Χέιστινγκς. Θα μας λείψει η παρουσία του Σάιμον στην σκηνή, αλλά θα αποτελεί πάντα μέρος της οικογένειας Μπρίντζερτον. Η Ντάφνε θα παραμείνει αφοσιωμένη σύζυγος και αδερφή, βοηθώντας τον αδερφό της να περιηγηθεί στην επόμενη σεζόν και να ανακαλύψει τι έχει να του προσφέρει – περισσότερη ίντριγκα και ρομαντισμός από όση μπορούν να αντέξουν οι αναγνώστες μου. Με αγάπη, η Λέιντι Γουίσλνταουν».

Γιατί ο Page δεν έχει θέση στη δεύτερη σεζόν του Bridgerton

Το «Bridgerton» βασίζεται σε μια σειρά βιβλίων με τον ομώνυμο τίτλο, της συγγραφέως Τζούλιαν Κουίν. Η Κουίν φαντάστηκε έναν κόσμο γεμάτο μυστήριο, μυστικά και σεξουαλικά σκάνδαλα, πίσω από μια πολυμελή οικογένεια της ανώτερης τάξης της εποχής, τους Μπρίτζερτον.

Κάθε ένα από τα 8 βιβλία της σειράς ακολουθεί την ιστορία ενός από τα μέλη της οικογένειας Μπρίτζερτον στην αναζήτηση της ευτυχίας και της αληθινής αγάπης. Ο Βρετανός ηθοποιός με της ρίζες από την Ζιμπάμπουε δηλώνει έτσι πως λάτρεψε από την αρχή την ιδέα πως το Bridgerton είναι ένα ανθολόγιο, με κάθε βιβλίο να είναι αφιερωμένο στην ερωτική ιστορία άλλου μέλους της οικογένειας. Για τους φανατικούς της σειράς του Netflix, η ιστορία αγάπης του Δούκα του Χέιστινγκς ολοκληρώθηκε, όταν εκείνος και η Ντάφνε Μπρίτζερτον στέριωσαν τη σχέση τους με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, ενός γιου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments