Lifestyle

Survivor spoiler 4/5: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor spoiler 4/5: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Survivor spoiler 4/5: Η νικήτρια ομάδα και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Οι ραγδαίες εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Δεύτερο αγώνισμα ασυλίας στο αποψινό επεισόδιο του Survivor και η ένταση κορυφώνεται. Μετά τη χθεσινή νίκη των Κόκκινων που απόλαυσαν το πασχαλινό τραπέζι και πήραν την ασυλία,, όπου πανηγύρισαν έξαλλα με αποκορύφωμα το φιλί στο στόμα Μπόγδανου –  Τριαντάφυλλου, οι Μπλε πήγαν στο συμβούλιο με αναμμένες τις δάδες για τη διαδικασία ψηφοφορίας του πρώτου υποψήφιου για αυτή την εβδομάδα. Αυτός είναι ο Τζέιμς, με τον Κόρο να έχει κερδίσει το κολιέ ατομικής ασυλίας.

Ο πόλεμος που δέχονται ο Τζέιμς με τον Μπάρτζη από αντιπάλους και συμπαίκτες αναμένεται να συνεχιστεί και στο αποψινό επεισόδιο, όπως αντιληφθήκαμε από το τρέιλερ του ΣΚΑΪ.

Προσοχή ακολουθεί Spoiler – Αυτοί κερδίζουν σήμερα

Σύμφωνα με τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να παρακολουθήσουμε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη των Κόκκινων, κάτι που σημαίνει πως όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα θα είναι αποκλειστικά από την Μπλε ομάδα. Αυτομάτως οι υποψήφιοι θα είναι ο Νίκος Μπάρτζης και ο Παύλος Γαλακτερός, αφού ο Τζέιμς είναι ήδη ο πρώτος υποψήφιος, ο Κόρο έχει ατομική ασυλία και η Μαριαλένα καθώς προστατεύεται ως γυναικά λόγω μειοψηφίας.

Ο Παύλος έχει κερδίσει θετικές εντυπώσεις στην προτίμηση του κοινού, αλλά Τζέιμς και Νίκος είναι ένα αχτύπητο δίδυμο που είναι από την πρώτη ημερά στους Μπλε και έχουν αποκτήσει ένθερμους υποστηρικτές, αλλά και επικριτές… Μένει να δούμε ποιος θα αποχωρήσει…

Survivor: Χαμός στο Twitter με το φιλί Μπόγδανου – Τριαντάφυλλου

το χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί. Ο Ηλίας Μπόγδανος που μέχρι πρότινος είχε κόντρα με τον Τριαντάφυλλο, φίλησε στο στόμα τον γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος του ανταπέδωσε αυτό το φιλί στα χείλη!

Το νέο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες, Δεύτερα του Πάσχα, 4/5, μάς επεφύλασσε μια έκπληξη. Κόκκινοι και Μπλε πάλεψαν για την πρώτη ασυλία και το έπαθλο του φαγητού. Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, οι Κόκκινοι κέρδισαν την ασυλία και το πασχαλινό φαγοπότι.

Ο Ηλίας Μπόγδανος έχει δείξει πως σε κάθε αγώνισμα πορώνεται και παθιάζεται, παίζοντας ψυχωμένος και πανηγυρίζοντας πόντους και νίκες με έντονο τρόπο. Η χαρά του όμως στο τελευταίο αγώνισμα επάθλου φαγητού ήταν τόσο μεγάλη που φίλησε στο στόμα τον μέχρι πρότινος… εχθρό του Τριαντάφυλλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments