Αθλητισμός

Κετσετζόγλου: Αυτό είναι το βασικό θέμα της ΑΕΚ τώρα

Κετσετζόγλου: Αυτό είναι το βασικό θέμα της ΑΕΚ τώρα
Κετσετζόγλου: Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ΑΕΚ, αλλά και το τι θα πρέπει να προσέξει μέχρι το τέλος της σεζόν.

O Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε σχετικά με αυτά που απασχολούν την ΑΕΚ μέχρι την λήξη της φετινής σεζόν. Ακόμη, ο ίδιος είχε αναφέρει ότι αυτό που επείγει για την ΑΕΚ είναι να βρει τερματοφύλακα.  Επίσης, είχε πει ότι ο Μελισσανίδης θέλει προπονητή για άμεσο πρωταθλητισμό.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε ότι είναι σημαντικό για την ΑΕΚ να έχει ένα πόντο παραπάνω από τον πέμπτο στην βαθμολογία της Σούπερ Λίγκ.

ΑΕΚ

AEK

Κετσετζόγλου: “Το θέμα της εξόδου στην Ευρώπη δεν σηκώνει ανάλυση”

Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι το θέμα της εξόδου στην Ευρώπη δεν σηκώνει μεγάλη ανάλυση και το μόνο που έχει σημασία είναι η «Ένωση» στο τέλος της σεζόν να έχει έναν πόντο παραπάνω από τον πέμπτο της βαθμολογίας.

Υπογράμμισε λοιπόν τον κομβικό ρόλο που θα παίξει σε αυτό το αποτέλεσμα του αποψινού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (αφού σε περίπτωση νίκης θα διατηρηθεί το πλεονέκτημα έναντι του Παναθηναϊκού), εκτιμώντας ως πιθανότερη διάταξη το 3-5-2 και βέβαιη την παρουσία του Τάνκοβιτς σε ρόλο αντι-Μάνταλου.

Κετσετζόγλου: «Ο Χιμένεθ έχει δοκιμάσει πάρα πολλά πράγματα»

«Αν η ΑΕΚ προηγηθεί το άγχος για τον γηπεδούχο γίνεται πολύ μεγάλο. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα το πάει συντηρητικά το παιχνίδι», ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Όσο για το πώς θα παραταχθεί η «Ένωση»; «Ο Χιμένεθ έχει δοκιμάσει πάρα πολλά πράγματα. Και τετράδα και τριάδα, ακόμη και τον Νταντσένκο δεξί εξτρέμ. Για το τέρμα έχει προβάδισμα ο Τσιντώτας.

Ο Λόπες θα παίξει αριστερά και ο Βασιλαντωνόπουλος δεξιά. Αν παίξει με δύο στόπερ θα είναι Σβάρνας και Τσιγκρίνσκι, αν είναι με τρεις θα παίξει ο Νεντελτσιάρου. Σίγουρος στο κέντρο είναι ο Γαλανόπουλος και θα δούμε ποιον από Σιμάνσκι ή Κρίστισιτς επιλέξει. Μπροστά ο Τάνκοβιτς, ο Μάνταλος και ο Ανσαριφάρντ».

Για τον Γούτα, είπε πως «… έχει υπογράψει, ανήκει στην ΑΕΚ. Δεν υπάρχει κάτι για να συζητήσουν», ενώ πρόσθεσε πως «… το σκάουτινγκ για τις άλλες κινήσεις γίνεται με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Για μένα η ομάδα πρέπει να βρει αμέσως τερματοφύλακα, στόπερ και πλάγια μπακ».

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments