Αθλητισμός

Κετσετζόγλου: Ο Μελισσανίδης θέλει προπονητή για άμεσο πρωταθλητισμό

Κετσετζόγλου: Ο Μελισσανίδης θέλει προπονητή για άμεσο πρωταθλητισμό
Κετσετζόγλου: Ο γνωστός αθλητικογράφος μίλησε στην εκπομπή σχετικά με τα επόμενα σχέδια της ΑΕΚ σχετικά με τον επόμενο προπονητή.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε σχετικά με το θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ. Σε προηγούμενη εκπομπή, ο δημοσιογράφος είχε αναφέρει την περίπτωση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος είχε αναφέρει ότι η ομάδα θα έχει βρει προπονητή μέσα σε 15 μέρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, για το θέμα του προπονητή. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι παρότι ο κόσμος, ειδικά της ΑΕΚ, στην πλειονότητά του είναι κατά της πρόσληψης του Ραζβάν Λουτσέσκου, το θέμα παραμένει ανοιχτό. Κετσετζόγλου

Κετσετζόγλου: “Ο Μελισσανίδης θέλει λύση που θα του εγγυάται πρωταθλητισμό”

Σε ότι αφορά το θέμα προπονητή, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι «Ο Μελισσανίδης θέλει να πάει σε μια λύση που θα του εγγυάται πρωταθλητισμό όσο πιο άμεσα γίνεται και γι’ αυτό έχει εξεταστεί ο Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος θα κάνει ένα ραντεβού με ομάδα στην Ιταλία. Ο ίδιος δεν είναι αρνητικός για την ΑΕΚ και προφανώς και ο Μελισσανίδης δεν είναι αρνητικός για εκείνον. Ένα βασικό ζήτημα είναι το οικονομικό όμως, γιατί δεν νομίζω να φτάσει σε ένα ύψος πρότασης 1,5 εκατ. ευρώ για εκείνον και τους συνεργάτες του», τόνισε.

Όσο για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και τους άλλους προπονητές που εξετάστηκαν ή εξετάζονται, είπε: «Ο Μιλόγεβιτς είναι δεδομένα στα υπόψη της ΑΕΚ. Ένας άνθρωπος που συνεργάζεται με την ομάδα εξωτερικά έχει μπει ενδιάμεσος. Δεν είναι ο νούμερο ένα στόχος αυτή τη στιγμή, αλλά είναι στο κάδρο και πιθανώς το όνομα να παίξει και πιο σοβαρά στην πορεία. Κάποιοι προπονητές, όπως οι Βαλβέρδε, Σετιέν, Ζαρντίμ και Σίλβα, δεν ενδιαφέρονται να δουλέψουν στην Ελλάδα, γι’ αυτό και έμειναν εκτός. Ο Κίκε Φλόρες είναι μια περίπτωση που ίσως απασχολήσει στο μέλλον».

Κετσετζόγλου: Οι δηλώσεις Ρουτσέσκου

O Ραζβάν Λουτσέσκου είχε μιλήσει πριν από μερικές μέρες στην εκπομπή «Fotbol» του ρουμανικού τηλεοπτικού σταθμού «Digi Sport». Ο προπονητής που οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν 2018-19 υποστήριξε πως η επιστροφή στην Ελλάδα είναι μέσα στα πιθανά σενάρια για την επόμενη ημέρα της προπονητικής καριέρας του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είπε: «Δεν θα προπονήσω ως το καλοκαίρι, έχω ζήσει πολλές εμπειρίες. Πανηγύρισα επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, οπότε δεν νομίζω ότι μού λείπει κάτι. Υπάρχουν μέρη όπου έζησα απίστευτες στιγμές».

«Μια τέτοια κατάσταση ήταν στην Ελλάδα, πήραμε το πρωτάθλημα αήττητοι, κάτι που ήταν ρεκόρ για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί να μην επιστρέψω στην Ελλάδα ή τη Σαουδική Αραβία;», πρόσθεσε ο Ρουμάνος προπονητής. Στη συνέχεια συμπλήρωσε με νόημα: «Φτάσαμε σε ένα σημείο όπου υπήρχε διάσταση απόψεων ανάμεσα στον ιδιοκτήτη και τον προπονητή. Προτίμησα να φύγω, δεν ήταν καθόλου εύκολο.

Ακούστε το ηχητικό

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments