Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [06/05/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [06/05/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα πρέπει να λύσουν τα όποια προβλήματά τους με ηρεμία.

Κριός

Η διανοητική διέγερση, θα ανέβει στην παθιασμένη λίστα προτεραιοτήτων σου σήμερα. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει την ανάγκη για αυθόρμητες και διασκεδαστικές συζητήσεις και ανταλλαγές με το ταίρι σου. Το να νιώθεις πιο άνετα για να εκφραστείς μπορεί να είναι το πρώτο βήμα για τη δημιουργία ή την ενίσχυση του δεσμού σου τώρα. Μερικές φορές, δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από το να γνωρίζεις ότι κάποιος πραγματικά σε αγαπάει και σε χρειάζεται.

Ταύρος

Αν κάτι φαίνεται πως έχει μειωθεί ή εξαφανιστεί από την ερωτική σου ζωή, τότε αποδέξου πως έχεις τη δύναμη να το διορθώσεις. Αν είσαι ελεύθερη μπορεί να χρειαστεί να αποκτήσεις μεγαλύτερη ευελιξία στα προσωπικά σου όρια. Αν είσαι σε σχέση, ίσως είναι καιρός να επαναλάβεις ή να ενημερώσεις το σύντροφό σου, για όσα θέλεις και επιθυμείς στο δεσμό σας.

Δίδυμος

Η σωματική δραστηριότητα, θα είναι ο καταλύτης για να νιώσεις ανακούφιση και απελευθέρωση στην ερωτική σου ζωή. Αυτό βέβαια σημαίνει πολλά πράγματα. Το σύμπαν κατά πάσα πιθανότητα σκέφτεται υπαίθριες δραστηριότητες στον ήλιο. Οτιδήποτε ευχαριστεί εσένα και το ταίρι σου κάνοντάς σας να ιδρώσετε και να περιορίσει στο ελάχιστο τις μεταξύ σας συζητήσεις, πρέπει σήμερα να εξεταστεί.

Καρκίνος

Δεν χρειάζονται μεγάλες ή υπερβολικές χειρονομίες για να ενισχυθεί ο δεσμός σου! Αν σκέφτεσαι και φροντίζεις το ταίρι σου… είναι καλύτερο, από το να του προσφέρεις δώρα. Είτε πρόκειται για μια υποστηρικτική κουβέντα που έχει ανάγκη είτε για μια παρατεταμένη στοργική χειρονομία, θα μπορέσεις να αγγίξεις την καρδιά του βαθιά… με λίγη προσπάθεια.

Λέων

Για να κερδίσεις περισσότερο σεβασμό και κατανόηση από το σύντροφό σου, θα χρειαστεί να καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια. Δεν κινδυνεύεις να φανείς υπερβολικά κατηγορηματική. Έχεις έμφυτη ικανότητα να συνδυάζεις την επιθετικότητα με τη συμπόνια αυτή τη στιγμή. Δείχνοντας περισσότερο σεβασμό απέναντί του, πιθανόν να οδηγήσεις τα πράγματα εκεί που θέλεις. 

Παρθένος

Η πρόοδος της σχέσης σου, βασίζεται στις προσπάθειες που θα καταβάλλεις για να κυλήσουν οι συζητήσεις σας ήρεμα και φυσικά. Οι συζητήσεις κοινού ενδιαφέροντος για να γνωριστείτε καλύτερα δε θα μειώσει το ενδιαφέρον σας. Για να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις πραγματικά μια σχέση, πρέπει οι συζητήσεις να είναι πιο αυθεντικές και πιθανώς πιο βαθιές. Μπορείς να γίνεις το αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της δημιουργικής και χρήσιμης ατμόσφαιρας σήμερα. 

Ζυγός

Μπορείς να παίξεις πολύτιμο ρόλο στη διατήρηση της ροής μιας συζήτησης. Ίσως χρειαστεί να την ελέγχεις…αλλά θα διαπιστώσεις πως το κάνεις με αυτοπεποίθηση. Έτσι θα καταφέρεις την αποφυγή παρερμηνείας. Δημιουργείς μια ιδανική ισορροπία διασφαλίζοντας ότι αυτός που αγαπάς ακούει αυτά που σκοπεύεις να πεις… ενώ ταυτόχρονα εσύ, είσαι ο ακροατής που χρειάζεται.

Σκορπιός

Επιθυμείς η εξέλιξη της ερωτικής σου ζωής να γίνει αυτοσκοπός, αυτό το διάστημα. Υπάρχει όμως περίπτωση να παρερμηνεύσεις κάποιες εύστοχες ερωτήσεις του συντρόφου σου, σχετικά με το πού στέκεστε ρομαντικά ή οικεία. Γι’ αυτό πρόσεξε πώς θα ανταποκριθείς. Μερικές φορές οι άνθρωποι ρωτούν, γιατί νοιάζονται.

Τοξότης

Το να πάρεις αυτό που θέλεις ή να αποκτήσει σάρκα και οστά μια επιθυμία σου, εξαρτάται από τον τρόπο που θα το ζητήσεις. Όσο πιο μονόπλευρες είναι οι ερωτήσεις σου, τόσο λιγότερο ευγνώμον θα νιώσει γι’ αυτό ο αγαπημένος σου – μπορείς να τον κατηγορήσεις; Ίσως νιώθεις πως το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι να αποκαλύψεις την παθιασμένη ιδέα σου στο σύντροφό σου. Μπορείς όμως να το κάνεις, με ευαισθησία και αποτελεσματικότητα. 

Αιγόκερως

Αν μπορέσεις να αποδείξεις στον εραστή σου πόσο ανοιχτόμυαλη είσαι και πόσο πολύ τον εμπιστεύεσαι, θα τον ευχαριστήσει πολύ και θα το εκτιμήσει. Μπορεί να υπήρχαν κάποια όρια στις συζητήσεις σας που κανένας δεν ήθελε να ξεπεράσει τελευταία. Όμως η προθυμία και η δεκτικότητά σου, θα αλλάξει προς το καλύτερο την κατάσταση.

Υδροχόος

Τα παθιασμένα σχέδια που δημιουργούνται στο μυαλό σου θα αποτελέσουν πηγή ελπίδας και έμπνευσης. Ακόμα κι αν νιώθεις άνετα μέσα στη συναισθηματική σου σφαίρα, θα καταφέρεις να προσελκύσεις αυτό που είναι δελεαστικό, έξω από αυτήν. Μόνο που δεν χρειάζονται δραστικές κινήσεις αυτή τη στιγμή. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, κάποιες δραστηριότητες που σε βγάζουν από τα συνηθισμένα, θα είναι ιδιαίτερα τονωτικές τώρα. 

Ιχθύς

Πολλά απ’ αυτά που βλέπεις στον συναισθηματικό σου ορίζοντα μπορεί να είναι εμπνευσμένα και άξια να τα εμπιστευτείς. Όμως, το να βιάζεσαι για να προλάβεις το μέλλον, θα απομακρύνει το βλέμμα σου από όσα αξίζει να αγκαλιάσεις και να εκτιμήσεις στο παρόν. Συνέχισε να νιώθεις έμπνευση για τα παθιασμένα σου σχέδια, ώστε να εξελιχθούν στο μέλλον. Μην ξεχνάς όμως πως το «εδώ και τώρα» είναι αυτό που έχει σημασία.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments