Ελλάδα

Εκτάκτως στο χειρουργείο ο Γιώργος Θεοφάνους

Εκτάκτως στο χειρουργείο ο Γιώργος Θεοφάνους
Εκτάκτως στο χειρουργείο ο Γιώργος Θεοφάνους. Έκανε χειρουργείο τριών ωρών.

Μια πτώση σήμερα το μεσημέρι, έβαλε σε μεγάλες περιπέτειες τον Γιώργο Θεοφάνους. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και εκεί οι γιατροί διέγνωσαν συντριπτικό κάταγμα στον καρπό του. Ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης διεκομήσθη στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία». 

Η επέμβαση μάλιστα κράτησε τρεις ολόκληρες ώρες αφού έπρεπε να τοποθετηθούν ειδικές λάμες και βίδες που θα αφαιρεθούν μετά από δύο μήνες. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ακυρώσει τις εμφανίσεις που θα έκανε με την Δέσποινα Βανδή, καθώς οι γιατροί συνιστούν προσεκτική αποθεραπεία, για να είναι καλά τον χειμώνα.

Ο Γιώργος Θεοφάνους βρίσκεται σε δυσχερή ψυχολογική κατάσταση καθώς για το επόμενο διάστημα είναι υποχρεωμένος να μείνει μακριά από το αγαπημένο του πιάνο. Οι γιατροί του συνέστησαν να κάνει πολύ προσεκτικά αποθεραπεία ώστε να είναι καλά το χειμώνα.

Η ίδια η Δέσποινα έδειξε, σύμφωνα με το περιβάλλον του, μεγάλη κατανόηση και φέρεται να του είπε ότι η υγεία είναι πάνω από όλα.  Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή ήταν ο Αντώνης Ρέμος, που επικοινώνησε και με το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, αλλά και η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με τους οποίους έχει συνεργαστεί με τεράστια επιτυχία στο παρελθόν, η Πέγκυ Ζήνα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Τάκης Ζαχαράτος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments