Lifestyle

Δέσποινα Μοιραράκη: Έσβησε τούρτα με 41 κεράκια – Στο twitter έγινε χαμός

Δέσποινα Μοιραράκη: Έσβησε τούρτα με 41 κεράκια – Στο twitter έγινε χαμός
Δέσποινα Μοιραράκη: Έσβησε τούρτα με 41 κεράκια - Στο twitter έγινε χαμός. Το «τρολάρισμα» και η πραγματική ηλικία.

Τα γενέθλια της γιόρτασε η Δέσποινα Μοιραράκη. Μάλιστα, η «βασίλισσα των χαλιών» μοιράστηκε τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην φωτογραφία που ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό τη δείχνει να σβήνει τα κεράκια της τούρτας της με τον αριθμό 41. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Δέσποινα Μοιραράκη γράφει: «1η Μαΐου ’19- – 1η Μαΐου 2021!! Κάποτε…ήμουν 39! Μετά έγινα 40! Και σήμερα έγινα…41!! Να με χαίρεστε!». Η επιχειρηματίας, η οποία έγινε γνωστή στο πανελλήνιο από τον χαρακτηριστικό τρόπο που περιέγραφε τα χρώματα στα χαλιά της, φρόντισε να αυτοσαρκαστεί αναφορικά με την ηλικία της, σε φωτογραφίες που ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram.

Μπορεί η ανάρτηση της Δέσποινας Μοιραράκη να έγινε την Κυριακή, ωστόσο οι φωτογραφίες με την τούρτα και τον αριθμό 41 κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες, με τα σχόλια για την ηλικία της επιχειρηματία να πέφτουν βροχή.

Η απάντηση της Μοιραράκη

Με αφορμή την πρόσφατη ανάρτηση της για τα γενέθλια της, υπήρξε ένας ντόρος σχετικά με το πόσο χρονών είναι η επιχειρηματίας.  Για την αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν, η επιχειρηματίας επικοινώνησε σήμερα μέσω Skype με το «Happy Day» όπου αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την ηλικία της, ως και την ημερομηνία γέννησής της.

Η ίδια τόνισε: “Πέρασα το Πάσχα εδώ στο κτήμα στον Ωρωπό που το έχω όσα χρόνια είμαι γεννημένη. Γεννημένη είμαι πολλά χρόνια, αφού έχω γιο ο οποίος ο μεγάλος μου γιος, ο Γιώργος είναι 41 ετών. Ο μικρός μου γιος, ο Τασούλης είναι 34 και η ψυχή της μανούλας τους είναι 41 ίσως και λίγο παρακάτω”.

“Να το πω και δημοσίως και να λήξει το θέμα. 1/5/1960 έχει γεννηθεί η Δέσποινα Μοιραράκη” είπε και συνέχισε, λέγοντας: “19 χρονών έκανα τον Γιώργο μου”. Αυτό σημαίνει ότι η Δέσποινα Μοιραράκη είναι 61 ετών.

Η ατάκα του Γιώργου Λιάγκα

Την ηλικία της όμως σχολίασαν και οι παρουσιαστές της εκπομπής «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα να αποκαλύπτει ότι η Δέσποινα Μοιραράκη είναι 61 ετών. «Από ότι μπήκα και διάβασα στην Google, η Δέσποινα Μοιραράκη είναι 61 ετών», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments