Video

Έλα στη θέση μου σήμερα: Τι θα γίνει την Παρασκευή 07/05

Έλα στη θέση μου σήμερα: Τι θα γίνει την Παρασκευή 07/05
Έλα στη θέση μου σήμερα: Πώς θα αντιδράσει ο Αχιλλέας όταν μάθει ότι η Ρενάτα δέχτηκε να βγει για φαγητό με τον Μάρκο;

Στο «Έλα στη θέση μου» στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Λεωνίδας σε αναμμένα κάρβουνα περιμένει τηλεφώνημα του Αργύρη για να παραδώσει τα λύτρα και να πάρει πίσω τον Βλάση.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Αργύρης συλλαμβάνεται και ο Λεωνίδας σώζει τον Βλάση λίγο πριν κινδυνεύσει πολύ σοβαρά η ζωή του. Η Κέντρα καταστρώνει ένα σχέδιο για να αποκαλύψει με τρόπο τη μυστική σχέση της με τον Φώτη, αλλά της γυρνά μπούμερανγκ. Ένα γράμμα από τον στρατό περιμένει τον Ζούβα και η Σύλβια παθαίνει σοκ όταν μαθαίνει ότι ο άντρας της έχει κηρυχτεί ανυπότακτος!

Εν τω μεταξύ, ο Μάρκος διεκδικεί την Ρενάτα και ο Αχιλλέας κινδυνεύει να πέσει σε μια νέα παγίδα της Κέντρας. Πώς θα αντιδράσει ο Αχιλλέας όταν μάθει ότι η Ρενάτα δέχτηκε να βγει για φαγητό με τον Μάρκο; Και γιατί ο Βλάσης ζητά από τον Λεωνίδα να διώξει την Θάλεια από την αυλή;

Έλα στη θέση μου: Επέστρεψε για 5η σεζόν

Το «Έλα στη θέση μου», η κωμική σειρά του Alpha που βρέθηκε για τέσσερις συνεχόμενες χρονιές πρώτη στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, επιστρέφει για 5η σεζόν, γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές, άφθονες κωμικές αλλά και πολλές συγκινητικές στιγμές. Από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 20:00 μια δίνη αποκαλύψεων κι ανακατατάξεων ξεκίνησε.

Ο Βλάσης προσπαθεί μάταια να πείσει την Μαρίνα για τις αγαθές του προθέσεις. Ο Αχιλλέας, στο επίκεντρο των εξελίξεων, έχει πλέον τη μπάλα στο γήπεδό του και είναι αποφασισμένος να κάνει σκληρό παιχνίδι. H Σύλβια είναι «δεμένη» κυριολεκτικά με μία χούφτα διαμάντια, προϊόν ενός μακρινού εγκλήματος. O Δαμιανός και η Ζωγραφιά θα αποτολμήσουν να κάνουν το επόμενο βήμα. Σε κίνηση και η Φαίη που αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments