Video

Έλα στη θέση μου σήμερα: Τι θα γίνει την Πέμπτη 06/05

Έλα στη θέση μου σήμερα: Τι θα γίνει την Πέμπτη 06/05
Έλα στη θέση μου σήμερα: Ο Λεωνίδας σε αναμμένα κάρβουνα περιμένει τηλεφώνημα του Αργύρη για να παραδώσει τα λύτρα και να πάρει πίσω τον Βλάση.

Στο «Έλα στη θέση μου» στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Λεωνίδας καταλαβαίνει πως ο Αργύρης είναι υπεύθυνος για την απαγωγή του Βλάση, αλλά το παίζει ανήξερος για να μην κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Λεωνίδας σε αναμμένα κάρβουνα περιμένει τηλεφώνημα του Αργύρη για να παραδώσει τα λύτρα και να πάρει πίσω τον Βλάση. Η Θάλεια πιέζει τον Αργύρη να την πάει στο μέρος που κρατάει τον Βλάση όμως καταφέρνει και την ακινητοποιεί.

Η Βάνα, η Σύλβια και ο Ζούβας περιμένουν την ποινή τους από την Κέντρα, η οποία αποφασίζει με τον Φώτη σιγά σιγά να φέρουν στο φως τη σχέση τους. Ο Βλάσης είναι στην καλύβα εξουθενωμένος, και ενώ οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν τελείως, την ίδια στιγμή η Θάλεια καταφέρνει να ανακτήσει τον έλεγχο του Αργύρη. Ο Μάρκος κάνει ακόμη μια προσπάθεια να προσεγγίσει την Ρενάτα και η Σύλβια συμβουλεύει τον Μανωλιό να είναι ξεκάθαρος απέναντι στη Βάνα.

Πώς θα αντιδράσει ο Αχιλλέας όταν αντιληφθεί αυτή την κίνηση του Μάρκου; Θα καταφέρει η Θάλεια να εντοπίσει τον Βλάση και πόσο έγκαιρα θα φτάσει κοντά του;

Έλα στη θέση μου: Επέστρεψε για 5η σεζόν

Το «Έλα στη θέση μου», η κωμική σειρά του Alpha που βρέθηκε για τέσσερις συνεχόμενες χρονιές πρώτη στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, επιστρέφει για 5η σεζόν, γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές, άφθονες κωμικές αλλά και πολλές συγκινητικές στιγμές. Από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 20:00 μια δίνη αποκαλύψεων κι ανακατατάξεων ξεκίνησε.

Ο Βλάσης προσπαθεί μάταια να πείσει την Μαρίνα για τις αγαθές του προθέσεις. Ο Αχιλλέας, στο επίκεντρο των εξελίξεων, έχει πλέον τη μπάλα στο γήπεδό του και είναι αποφασισμένος να κάνει σκληρό παιχνίδι. H Σύλβια είναι «δεμένη» κυριολεκτικά με μία χούφτα διαμάντια, προϊόν ενός μακρινού εγκλήματος. O Δαμιανός και η Ζωγραφιά θα αποτολμήσουν να κάνουν το επόμενο βήμα. Σε κίνηση και η Φαίη που αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments