Αθλητισμός

Μπάσκετ Κύπελλο Ελλάδας: Οι δηλώσεις προπονητών και αρχηγών πριν τον τελικό

Μπάσκετ Κύπελλο Ελλάδας: Οι δηλώσεις προπονητών και αρχηγών πριν τον τελικό
Παναθηναϊκός και Προμηθέας Πάτρας θα αναμετρηθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και οι προπονητές με τους αρχηγούς των δύο ομάδων έδωσαν το “παρών” στη συνέντευξη Τύπου.

Κάτας, Γιατράς, Παπαπέτρου και Αγραβάνης αντάλλαξαν… φιλοφρονήσεις πριν το μεγάλο παιχνίδι, που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Ελλάδα.

Οι δηλώσεις του Κάτας

«Είναι η σωστή στιγμή για να συγχαρώ τον Προμηθέα. Είμαστε ενθουσιασμένοι για το αυριανό ματς. Φτάσαμε σε έναν από τους 2 μεγάλους μας στόχους. Νιώθουμε καλά, παρόλο που χάσαμε μερικούς παίκτες. Τον τελευταίο καιρό παίζουμε καλύτερα στην άμυνα και έχουμε αυτοπεποίθηση. Πάντα υπάρχει πίεση όταν παίζεις για τον Παναθηναϊκό. Μας αρέσει η πίεση. Σεβόμαστε τον Προμηθέα, την τελευταία φορά που παίξαμε στο ΟΑΚΑ, μας νίκησαν. Είναι μόνο ένα ματς και όλα είναι ανοιχτά. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στον τελικό.

Τίποτα δεν είναι εύκολο στο άθλημα αυτό. Ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ είναι η άμυνα μας. Τον τελευταίο μήνα με εξαίρεση ένα ματς, είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και αυτό φαίνεται στο παρκέ.

Οι δηλώσεις του Παπαπέτρου

«Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό πρέπει να μάθεις να παίζεις με πίεση. Δεν είναι μόνο για φέτος, αλλά κάθε χρόνο ο στόχος είναι να κερδίζουμε τους εγχώριους τίτλους. Είναι μια πίεση που είμαστε συνηθισμένοι που παίζουμε με αυτή στην καριέρα μας. Έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό. Θέλουμε να κερδίσουμε το τρόπαιο. Τίποτα δεν είναι αρκετό για ένα σύλλογο με τόσο κόσμο πίσω του».

Για τον Κλαβέλ του Προμηθέα: «Προφανώς και είναι μια νέα προσθήκη. Θα δώσει διαφορετική δυναμική. Έχει παίξει στην Ευρώπη και έχουμε εικόνα να δούμε πώς θα κινηθεί. Είμαστε αρκετά προετοιμασμένοι και για αυτόν και για όλη την ομάδα. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι».

Οι δηλώσεις του Γιατρά

«Έχει ταλαιπωρηθεί ο κόσμος με την πανδημία. Είμαστε τυχεροί εμείς που κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Μακάρι του χρόνου να έχουν κόσμο τα γήπεδα. Εμείς πατάμε στα πόδια μας. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και πως έχουμε μικρή ιστορία. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη ομάδα.

Υπάρχει σεβασμός, αλλά όχι φόβος. Είμαστε περήφανοι. Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, αλλά σεβόμαστε και τον εαυτό μας. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την παρουσία μας στον τελικό. Θα είμαστε ευχαριστημένοι αν κατακτήσουμε το Κύπελλο. Κατακτήσαμε το Super Cup, σημαντική επιτυχία για την Πάτρα και γενικότερα για το μπάσκετ. Το να πάρει τον τίτλο ο Προμηθέας θα είναι κάτι καλό».

Για τον νέο ξένο της ομάδας: «Είναι κοντά μας δέκα μέρες. Ταιριάζει στο στιλ μας».

Οι δηλώσεις του Αγραβάνη

«Βρισκόμαστε για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό. Πέρσι δεν τα καταφέραμε, φέτος είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο και θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε.

Είχαμε πολλές δυσκολίες φέτος και με τον κορονοϊό και με κάποιες αλλαγές ξένων, αλλά τώρα πιστεύω πως είμαστε στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας για το τέλος της σεζόν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments