Ελλάδα

Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Βρέθηκε δεύτερο καλάσνικοφ

Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Βρέθηκε δεύτερο καλάσνικοφ
Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Ακόμη ένα όπλο τύπου καλάσνικοφ εντόπισαν στο αυτοκίνητο των δραστών οι αρχές.

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως για τη δολοφονία του επιχειρηματία στη Ζάκυνθο, καθώς οι αρχές εντόπισαν και δεύτερο καλάσνικοφ στο αυτοκίνητο των δραστών.

Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Πυροβόλησε 28 φορές ο δράστης

Το δεύτερο όπλο ήταν κολλημένο στον πάτο του αυτοκινήτου, το οποίο είχε κλαπεί από την Αθήνα στις 31 Μαρτίου, μετέδωσε το OPEN. Το γεγονός αυτό φαίνεται να δείχνει πως οι εκτελεστές ήταν έτοιμοι να απαντήσουν σε μία πιθανή επίθεση από τους φρουρούς του άνδρα ή εάν έρχονταν αντιμέτωποι με αστυνομικούς. Δολοφονία στη Ζάκυνθο

Ο δράστης έριξε συνολικά 28 πυροβολισμούς, ενώ φέρεται να έριξε και χαριστική βολή στο μέτωπο του θύματος. Ο 53χρονος φέρεται να κυκλοφορούσε με θωρακισμένο αυτοκίνητο και με συνοδεία ασφαλείας. Ο 53χρονος φοβόταν για τη ζωή του και λάμβανε αυξημένα μέτρα αυτοπροστασίας, ενώ είχε εκφράσει την εκτίμηση ότι θα γίνει στόχος δολοφονικής επίθεσης.

Λίγες ώρες μετά την δολοφονία, το ΙΧ μάρκας Fiat Panda και χρώματος ασημί που χρησιμοποίησαν οι δράστες εντοπίστηκε καμένο πίσω από το νεκροταφείο των Αμπελοκήπων. Μέσα σε αυτό εντοπίστηκε και το Καλάσνικοφ, με το οποίο οι δράστες «γάζωσαν» τον επιχειρηματία.

Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Κατέθεσε ο φρουρός του επιχειρηματία

Ο δράστης έριξε συνολικά 28 πυροβολισμούς, ενώ φέρεται να έριξε και χαριστική βολή στο μέτωπο του θύματος. Ο 53χρονος φέρεται να κυκλοφορούσε με θωρακισμένο αυτοκίνητο και με συνοδεία ασφαλείας. Ο 53χρονος φοβόταν για τη ζωή του και λάμβανε αυξημένα μέτρα αυτοπροστασίας, ενώ είχε εκφράσει την εκτίμηση ότι θα γίνει στόχος δολοφονικής επίθεσης. Δολοφονία στη Ζάκυνθο

Την ώρα της επίθεσης στο θωρακισμένο όχημα βρισκόταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνοδός ασφαλείας και οδηγός του 53χρονου, ο οποίος στη θέα του δράστη με το Καλάσνικοφ δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Ο ένοπλος κατέβηκε από το αυτοκίνητο, έριξε μία προειδοποιητική βολή στο παρμπρίζ του θωρακισμένου αυτοκινήτου του 53χρονου, όπου βρισκόταν ο οδηγός, και στη συνέχεια γάζωσε τον 53χρονο που βρισκόταν μέσα σε τεχνικό γραφείο σε προγραμματισμένο ραντεβού. Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει μαρτυρίες που αναφέρουν ότι ο ένοπλος, πριν φύγει από το σημείο της επίθεσης, πυροβόλησε το θύμα στο μέτωπο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments