Ελλάδα

Ντίμης Κορφιάτης: Βρέθηκε το καλάσνικοφ που τον «γάζωσαν»

Ντίμης Κορφιάτης: Βρέθηκε το καλάσνικοφ που τον «γάζωσαν»
Ντίμης Κορφιάτης: Η εκτέλεσή του έχει σοκάρει τη Ζάκυνθο. Βρέθηκε το όπλο με το οποίο έγινε το έγκλημα, όπως και το όχημα των δραστών που είναι καμένο.

Ο Ντίμης Κορφιάτης δολοφονήθηκε μετά από ενέδρα θανάτου στη Ζάκυνθο, σήμερα Παρασκευή 7/5. Ο γνωστός επιχειρηματίας είχε γίνει ξανά στόχος πριν 11 μήνες, όταν και σκοτώθηκε η σύζυγός του. Να σημειώσουμε ότι δεν έχουν περάσει παρά εβδομάδες μετά την εκτέλεση του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, επίσης σε «καρτέρι» θανάτου, αν και τα δύο περιστατικά δεν έχουν σχέση μεταξύ τους. Οι εικόνες, πάντως, θυμίζουν τη δολοφονία στον Άλιμο.

Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών μεταβαίνει στο νησί των Ιονίων για να συνεχίσει τις έρευνες.

Ο ξενοδόχος Διονύσης ή αλλιώς «Ντίμης» Κορφιάτης δέχτηκε καταιγισμό πυρών από καλάσνικοφ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες τον «γάζωσαν» με 10 σφαίρες. Η φονική επίθεση έγινε στη συμβολή των οδών Φιλικών και Κολυβά στο κέντρο της Ζακύνθου, δίπλα από το θωρακισμένο όχημα του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε πάει σε γραφείο πολιτικού μηχανικού στην περιοχή 24ωρο στη Ζακύνθου. Ενώ ήταν εκεί, στο σημείο έφτασε ένα αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια και σταμάτησε στην πλευρά του δρόμου απέναντι από το γραφείο όπου βρισκόταν ο επιχειρηματίας.

Ντίμης Κορφιάτης: Τον σκότωσαν με καλάσνικοφ που αργότερα βρέθηκε

Ντίμης Κορφιάτης: Τον σκότωσαν με καλάσνικοφ που αργότερα βρέθηκε

Ντίμης Κορφιάτης: Τον «γάζωσαν» με 10 σφαίρες

Ο συνοδηγός κατέβηκε και αφού πυροβόλησε τον έναν από τους φρουρούς του 54χρονου, πέρασε τον δρόμο και «γάζωσε» το γραφείο με το καλάσνικοφ, σκοτώνοντας τον γνωστό επιχειρηματία. Από τα πυρά, ελαφρά τραυματισμένος είναι ο ένας από τους ιδιοκτήτες του γραφείου, ο οποίος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Οι δράστες, που ήταν τουλάχιστον δύο, διέφυγαν με το ασημί αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα καμένο στο χωριό Αμπελόκηποι (πρώην Ρόιδο) του νησιού. Οι δράστες διέφυγαν με άλλο όχημα. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε και το καλάσνικοφ με το οποίο εκτέλεσαν τον 54χρονο.

Πέρσι, τον Ιούνιο του 2020, είχε στηθεί η πρώτη ενέδρα αλλά σ’ αυτήν έπεσε νεκρή η 37χρονη σύζυγός του, που ήταν η συνοδηγός στο σκουτεράκι που οδηγούσε ο Ντίμης Κορφιάτης στη θέση Λιθακιά. Ο ίδιος τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά κατάφερε να επιβιώσει μέχρι σήμερα που τον δολοφόνησαν στη νέα ενάδρα θανάτου που του έστησαν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments