Ελλάδα

Επιδειξίας Νέα Σμύρνη: Τη Δευτέρα η δίκη

Επιδειξίας Νέα Σμύρνη: Τη Δευτέρα η δίκη
Επιδειξίας Νέα Σμύρνη: Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η δίκη του 22χρονου.

Ο 22χρονος επιδειξίας που κυνήγησε μια κοπέλα στη Νέα Σμύρνη, παραμένει κρατούμενος μέχρι τη δίκη του που θα γίνει τη Δευτέρα. Να σημειωθεί πως τρεις ακόμη γυναίκες αναγνώρισαν τον δράστη στις επιθέσεις που είχαν δεχθεί στο παρελθόν.

Επιδειξίας Νέα Σμύρνη: Τι υποστήριξε η μητέρα του

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ακροαματικής διαδικασίας κατέθεσε η μητέρα του για το θέμα της άρσης της κράτησης του η οποία δεσμεύτηκε να είναι συνέχεια δίπλα στο παιδί της μέχρι να κριθεί από τη δικαιοσύνη. Επιδειξίας Νέα Σμύρνη

«Το παιδί μου είναι εξαιρετικό, είναι φοιτητής, έχει τη δουλειά του, έχει την κοπέλα του, είμαι συντετριμμένη. Δεσμεύομαι να είμαι συνέχεια μαζί του, είμαι και σε επαφή με ψυχολόγο για να κάνει ψυχοθεραπεία μήπως συμβαίνει κάτι. Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το ίδιο και ο αδελφός του ο οποίος είναι επίσης φοιτητής.

Είμαστε συνέχεια κοντά στα παιδιά μας κι εγώ και ο άντρας μου. Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί στο παιδί μας να συμβαίνει κάτι. Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί μου θα το είχα αντιμετωπίσει. Θα εμφανιστεί σίγουρα στο δικαστήριο. Στα σόσιαλ μίντια το τι λέγεται… Του λένε να αυτοκτονήσει και ο ίδιος και ο άλλος μου ο γιος (έβαλε τα κλάματα)».

Επιδειξίας Νέα Σμύρνη: Ασκήθηκε ποινική δίωξη

Ποινική δίωξη για το πλημμέλημα της προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή ασκήθηκε από τον εισαγγελέα στον 22χρονο που επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή γυναικά στη Νέα Σμύρνη. Ο νεαρός φοιτητής έχει αναγνωριστεί από πέντε γυναίκες για παρόμοιες επιθέσεις. Ο κατηγορούμενος για τις επιθέσεις σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Ακρόπολη και Καλλιθέα παραπέμπεται να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο.

Επιδειξίας Νέα Σμύρνη: Τον αναγνώρισαν άλλες τρεις γυναίκες

Τρεις ακόμη γυναίκες αναγνώρισαν τον δράστη στις επιθέσεις που είχαν δεχθεί στο παρελθόν. Πρόκειται για μια 23χρονη Κινέζα στο Παλαιό Φάληρο, μια 21χρονη κοπέλα στην Ακρόπολη και μια ακόμη 27χρονη στη Νέα Σμύρνη που κατηγορούν τον 22χρονο φοιτητή της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Αθήνας. Ο νεαρός, έκανε το λάθος στην 4η επίθεση του εναντίον της σοπράνο στη Νέα Σμύρνη να ακουμπήσει με την παλάμη του την τζαμαρία και να αφήσει στο γυαλί την ταυτότητα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments