Lifestyle

Νόνη Δούνια: Του χρόνου κλείνω τα 50 και λέω Παναγία μου πως είμαι έτσι

Νόνη Δούνια: Του χρόνου κλείνω τα 50 και λέω Παναγία μου πως είμαι έτσι
Νόνη Δούνια: Του χρόνου κλείνω τα 50 και λέω Παναγία μου πως είμαι έτσι.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Νόνη Δούνια στην πρωινή εκπομπή του Alpha, Happy Day και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη. Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε πως δίνει πολλές ελευθερίες στα παιδιά της, ενώ αναφέρθηκε στην ηλικία της και τον σύντροφό της, Κυριάκο.

Πιο συγκεκριμένα, η  βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε χαρακτηριστικά πως «οι ελευθερίες που έχω στα παιδιά μου είναι τεράστιες. Κάνουν πράγματα που άλλα παιδιά δεν κάνουν. Να κυκλοφορήσουν για παράδειγμα από μικρά με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με αυτό. Στα τρένα, στα λεωφορεία, παντού μόνα τους από έκτη δημοτικού. Μια απόσταση βέβαια που είναι έξι στάσεις απόσταση από το σπίτι στο σχολείο. Έξαλλος ο σύζυγος».

Όσον αφορά την εξωτερική της παρουσία τόνισε: «Ξέρω ότι έχω μια καλή εμφάνιση, αλλά ο εαυτός μου είναι ανασφαλής. Και σήμερα έχω ανασφάλειες και απλά έχω συμβιβαστεί με τη νέα εικόνα του εαυτού μου. Δεν μπορείς να είσαι για πάντα 20 και 25 χρονών! Έχω αποφασίσει ότι θα αποδεχτώ τον εαυτό μου με τις ρυτίδες του και τα σημάδια του χρόνου τα οποία τα αγαπάω κιόλας».

«Υπάρχουν μέρες που σηκώνομαι και λέω πως είμαι μια χαρά, αλλά υπάρχουν και μέρες που λέω, Παναγία μου πως έχω μεγαλώσει έτσι. Του χρόνου κλείνω τα πενήντα» πρόσθεσε το γοητευτικό μοντέλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments