Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Εξετάζει την ιταλική αγορά

Ολυμπιακός μεταγραφές: Εξετάζει την ιταλική αγορά
Ολυμπιακός μεταγραφές: Και στην Ιταλία, ψάχνει μεταγραφές ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το κηνύγι για τις μεταγραφές, με νεότερες πληροφορίες να θέλουν τους ερυθρόλευκους να εξετάζουν την ιταλική αγορά για να ενισχύσουν την ομάδα τους. Ενδιαφέρον φαίνεται πως δείχνει και για τον 22χρονο κεντρικό χαφ Γιανς Κέχιουστε.

Ολυμπιακός μεταγραφές: Αναζήτηση παικτών στην Ιταλία – Τα επικρατέστερα ονόματα μέχρι τώρα

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ψαχτεί και σε άλλες αγορές για τη μεταγραφική του ενίσχυση το καλοκαίρι. Οι Πειραιώτες έχουν αρχίσει να σκανάρουν την αγορά την Σκανδιναβίας, ενώ ο Φρανσουά Μοντεστό θα ρίξει… δίχτυα και στην Ιταλία. Ολυμπιακός μεταγραφές

Σύμφωνα με τον “Κόκκινο Πρωταθλητή”, ο άνθρωπος του Ολυμπιακού θα παρακολουθήσει περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται στο ιταλικό πρωτάθλημα. Τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν ήταν ο Σενεγαλέζος επιθετικός Κεϊτά Μπαλντέ, ο οποίος ανήκει στη Μονακό και φέτος έπαιξε δανεικός στην Σαμπντόρια. Το άλλο όνομα που φέρνει στο προσκήνιο το δημοσίευμα είναι ο Ματέο Τραμονί. Πρόκειται για τον Γάλλο εξτρέμ της Κάλιαρι, ο οποίος έχει ακουστεί ξανά για τον Ολυμπιακό και φέτος έχει παίξει επτά φορές ως αλλαγή.

Τέλος, ακόμα ένα όνομα που ακούστηκε είναι του Ρομπέρτο Ινσίνιε, του αδερφού του παίκτη της Νάπολι, Λορένσο, ο οποίος είναι εξτρέμ και παίζει στην Μπενεβέντο Φέτος έχει 2 γκολ και 4 ασίστ σε 28 ματς στην Serie A.

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η περίπτωση του 22χρονου Γιανς Κέχιουστε

Ακόμα ένας παίκτης από τη Σκανδιναβία φέρεται να βρίσκεται στα υπόψιν του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον 22χρονο κεντρικό χαφ της Μίντιλαντ, Γιανς Κέχιουστε, που σύμφωνα με τη «Live Sport» βρίσκεται στα ραντάρ των Πειραιωτών. Ο νεαρός μέσος είναι διεθνής με την εθνική Σουηδίας (3 συμ.) και θεωρείται ένας από τους καλύτερους χαφ του πρωταθλήματος της Δανίας. Ολυμπιακός Ολυμπιακός μεταγραφές

Τη φετινή σεζόν ο Κέχιουστε μετράει συνολικά 36 συμμετοχές (1 γκολ, 2 ασίστ), ωστόσο δεσμεύεται για δύο χρόνια ακόμα και η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη. Κι αυτό γιατί φέρονται επίσης να έχουν δείξει ενδιαφέρον ομάδες όπως οι Γκλάντμπαχ, Μονακό και Λιλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments