Αθλητισμός

Ποδόσφαιρο Κύπελλο: Χωρίς φιλάθλους ο τελικός

Ποδόσφαιρο Κύπελλο: Χωρίς φιλάθλους ο τελικός
Ποδόσφαιρο Κύπελλο: Η επιτροπή της ΕΠΟ εισηγήθηκε να διεξαχθεί ο τελικός χωρίς την παρουσία κόσμου.

Παρά το γεγονός ότι η πρόταση του μέλους της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, Κ. Νίκα, ήταν ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να διεξαγόταν με 25.000 θεατές, η εισήγηση της επιτροπής της Ομοσπονδίας είναι τελείως διαφορετική.

Η Επιτροπή εισηγήθηκε ο τελικός να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κόσμου, λόγω των περιοριστικών μέτρων που υπάρχουν για την εξάπλωση του κορωνοϊού. Η εισήγηση προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ προβλέπει την παρουσία στις εξέδρες του ΟΑΚΑ α) των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, β) των προέδρων των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων και μόνον αυτών (η διαπίστευσή τους δεν θα μπορεί να μεταβιβαστεί), γ) των υπαλλήλων της ΕΠΟ που θα εργαστούν για την διοργάνωση του τελικού.

Οι δύο φιναλίστ θα λάβουν από 25 διαπιστεύσεις. Υπολογίζεται ότι το βράδυ του αγώνα μαζί με τους αστυνομικούς, τους τεχνικούς και όλους τους εμπλεκόμενους στον τελικό, στο ΟΑΚΑ θα βρίσκονται περίπου 800 άτομα.

Η πρόταση του Κ. Νίκα

Σε μια πρόταση που θα αποτελούσε και ένα μεγάλο τεστ για τη νέα σεζόν είχε προχώρησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου. Ο Κώστας Νίκας, επικεφαλής και της ΕΠΣ Βοιωτίας είχε υποστήριξει ότι θα μπορούσε να διεξαχθεί το μεγάλο παιχνίδι της 22ας Μαΐου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ με κόσμο στις κερκίδες, συνολικά 25.000 θεατές.

«Να έχουν από 10.000 κόσμο κάθε ομάδα και 5.000 η ΕΠΟ. Αυτή είναι η πρότασή μου που θα συζητηθεί τη Δευτέρα», ανέφερε ο Νίκας ο οποίος υποστήριξε θα πρέπει για να εφαρμοστεί αυτή η πρόταση να γίνει αποδεκτή από την αρμόδια επιτροπή των λοιμωξιολόγων και στη συνέχεια από την Κυβέρνηση.

«Πρόταση δική μου προς την επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ είναι να γίνει με κόσμο ο τελικός. Με rapid ή self tests. Να έχουν από 10.000 κόσμο κάθε ομάδα και 5.000 η ΕΠΟ. Αυτή είναι η πρότασή μου που θα συζητηθεί τη Δευτέρα. Οι λοιμωξιολόγοι και κυρίως η κυβέρνηση είναι που θα πάρουν την τελική απόφαση», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments