Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [12/05/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [12/05/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα έρθουν ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσουν κάποιες καταστάσεις.

Κριός 

Θα πιστέψεις πως οι αυθόρμητες κι εγκάρδιες χειρονομίες απέναντι στον εραστή σου, περνάνε απαρατήρητες. Όμως αυτό που κάνεις – που μπορεί να μην φαίνεται σημαντικό – θα κάνει το ταίρι σου να σε ερωτευτεί ακόμη πιο πολύ. Να είσαι γενναιόδωρη! Και το πιο σημαντικό, να πιστέψεις πως η συμπεριφορά σου… κάνει τη διαφορά!

Ταύρος

Αν ο αγαπημένος σου παλεύει με ένα ζήτημα για το οποίο νιώθεις πως δεν μπορείς να του προσφέρεις συμβουλές ή υποστήριξη, ίσως χρειαστεί να κάνεις ένα διάλειμμα. Μπορεί να είναι ανάγκη να αποφασίσεις πόσα από τα προβλήματά του, είσαι διατεθειμένη να απορροφήσεις. Φυσικά και θέλεις να τον υποστηρίξεις. Όμως δεν χρειάζεσαι κι άλλη σύγχυση, ούτε περισσότερες επιπλοκές. Αν πιστεύεις πως έχεις κάνει αρκετά μέχρι τώρα, τότε κάνε πίσω.

Δίδυμος

Μια συμφωνία ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, μπορεί να φαίνεται πιο περίπλοκη από ό, τι νόμιζες. Όμως η πρόοδος βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Μπορεί να χρειαστεί να διευκρινίσετε μεταξύ σας, τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε για να βρείτε λύσεις ή να διορθώσετε τα πράγματα. Παρατηρήστε ωστόσο, πώς ανταλλάσσονται οι προσπάθειές σας. Η ηρεμία αυτού του θέματος πρέπει να είναι ένας εντελώς ανοιχτός κι αμφίδρομος δρόμος.  

Καρκίνος

Έχεις την ευκαιρία να επιβεβαιώσεις τη θέση σου σε ένα ρομαντικό σενάριο. Θα απογοητευθείς αν παλεύεις μόνη σου να βρεις απαντήσεις σε μερικές ουσιαστικές ερωτήσεις σου. Μπορεί όμως η αίσθηση του άγνωστου να το κάνει επίσης ενδιαφέρον και συναρπαστικό. Με υπομονή, μπορείς να κρατήσεις αυτή τη συγκίνηση ζωντανή. Εξάλλου η σύγχυση ή η απογοήτευση δεν θα διαρκέσουν πολύ.

Λέων

Θα υποθέσεις πως ο εραστής σου καταλαβαίνει χωρίς αμφιβολία τι σκέφτεσαι ή αισθάνεσαι για ένα θέμα. Όμως το έχετε συζητήσει μεταξύ σας; Μπορεί οι συζητήσεις σας να έφτασαν σ’ ένα σημείο και να μην προχώρησαν περισσότερο. Κάνοντας μια διευκρινιστική συζήτηση μαζί του, ίσως αποκαλυφθούν τα κενά στην κατανόηση. Μπορείτε εύκολα να λύσετε το πρόβλημα, πριν επεκταθεί.  

Παρθένος

Για να τονίσεις τις απόψεις σου με τρόπο που να γίνουν κατανοητές στον εραστή σου, ίσως χρειαστεί να τις υποστηρίξεις. Αυτό όμως πρέπει να συμβεί για να μη δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις ή αμυντικές συμπεριφορές. Επομένως, θα χρειαστεί να εξισορροπήσεις την επιθετικότητα με την ευαισθησία στον τρόπο έκφρασής σου. Με αρκετή υπομονή κι ευαισθησία, μπορείς να το κάνεις!

Ζυγός

Η επιθυμία να στραφείς στο ρομαντικό παρελθόν της σχέσης σου, θα είναι χρήσιμη. Προσπάθησε να δεις τον τρόπο που το παθιασμένο ιστορικό σου, δημιουργεί σύγχυση, καθυστερήσεις ή διαταραχές στο παρόν. Η συγκινητική πρόοδος πρέπει στηρίζεται στην πίστη σου για το σημείο που πηγαίνεις κι όχι για το σημείο που ήσουνα. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να πετύχεις τη συναισθηματική άνεση κι ασφάλεια που χρειάζεσαι.  

Σκορπιός

Η ανυπομονησία, θα διαταράξει μια άνετη δυναμική στην ερωτική σου ζωή. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, προσπάθησε να αποκαταστήσεις την ορμή, ειδικά αν παραβλέπεις τις εκτεταμένες συνέπειες των παρορμητικών σου κινήσεων. Δεν χρειάζεται να βιάζεσαι. Η ανυπομονησία μπορεί να οδηγήσει σε λύπη. Η επιβράδυνση και η ηρεμία… είναι οι σοφές επιλογές τώρα.

Τοξότης

Η ανάπτυξη του δεσμού σου, συνεπάγεται προσεκτικό χειρισμό. Δεν χρειάζεται να είσαι υπερβολικά αισιόδοξη. Επειδή μπορεί να διατρέξεις τον κίνδυνο να καταλήξεις σε αρνητικά κι άδικα συμπεράσματα. Μια παθιασμένη διαδικασία δεν έχει «παίξει» ακόμα σωστά. Γι’ αυτό μην δικαιολογείς τον εαυτό σου για τα λάθη που έκανες, λόγω απαισιοδοξίας.

Αιγόκερως

Μπορείς να πεις περασμένα ξεχασμένα, αναφορικά με ένα άτομο που παίζει σπουδαίο ρόλο στη ζωή σου; Αν είσαι πρόθυμη να ηρεμήσεις ένα ανοιχτό ζήτημα, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να συμβάλλεις θετικά στη λύση ενός κοινού προβλήματος. Η προσπάθεια που απαιτείται για να κλείσει οριστικά, προέρχεται από σένα. Θα ανακαλύψεις όμως μ’ αυτό τον τρόπο…. πόσο πρόθυμος είναι ο εραστής σου, να δει και την άλλη όψη του θέματος.

Υδροχόος

Η επιθυμία να δημιουργήσεις αυθόρμητο κλίμα στο δεσμό σου θα είναι πολύ δυνατή τώρα. Πιθανόν να αποδεχτείς πως σε κάποια σημεία χρειάζεται προνοητικότητα. Γνωρίζεις επίσης πως πρέπει να εξαλειφθούν κάποιες άκαμπτες ρουτίνες. Όμως είναι γνωστό, πως χρειάζονται δύο για το τανγκό. Γι’ αυτό τυχόν αλλαγές, πρέπει να εφαρμοστούν κι από τους δύο…όχι αυστηρά από σένα.  

Ιχθύς

Η υπομονή και η ανοχή μπορούν να σε βοηθήσουν να γίνεις λιγότερο επικριτική απέναντι στον εραστή σου. Σίγουρα, ίσως κάνει πολλά πράγματα που σε ενοχλούν. Όμως το να υποτιμάς το ταίρι σου, ή να κάνεις καυστικά σχόλια δεν βοηθάει στην ενίσχυση του δεσμού σου. Κινήσου θετικά και υποστηρικτικά. Μόνο έτσι θα συνειδητοποιήσεις πως αυτή η στάση θα μείνει αξέχαστη, για όλους τους σωστούς λόγους.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments