Αθλητισμός

Κετσετζόγλου: «Πρόθεση να κλείσει άμεσα ο προπονητής»

Κετσετζόγλου: «Πρόθεση να κλείσει άμεσα ο προπονητής»
Κετσετζόγλου: Σε αναζήτηση προπονητή είναι η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της ομάδας της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε σχετικά με το θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ. Σε προηγούμενη εκπομπή, ο δημοσιογράφος είχε αναφέρει την περίπτωση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ακόμη, είχε αναφέρει πως ο Μελισσανίδης θέλει προπονητή για άμεσο πρωταθλητισμό.

Πιο συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο ρεπόρτερ της ομάδας, στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο μηχανισμός της ΑΕΚ «τρέχει» το θέμα προπονητή.

ΑΕΚ

AEK

Για το θέμα του προπονητή

«Οι Κονέ, Ταυλαρίδης και Παπαδημητρίου είναι στο εξωτερικό και τρέχουν και το θέμα προπονητή. Έχει ξεκολλήσει από την περίπτωση Λουτσέσκου η ΑΕΚ, έχουν πάρει και το ΟΚ για να γίνουν κάποιες επαφές. Στόχος είναι την επόμενη εβδομάδα να παρθεί η απόφαση, να γίνουν οι διαπραγματεύσεις και αν είναι εφικτό να κλείσει μέχρι τις 23 Μαΐου ο νέος προπονητής», τόνισε, ενώ αναφέρθηκε και σε μια δύσκολη περίπτωση από τη Γαλλία.

Για τον στόπερ

Σχετικά με τον στόπερ, είπε: «Η ΑΕΚ έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή πρόταση στον Ντα Σίλβα και περιμένει. Ο Ταυλαρίδης έχει χειριστεί αυτή την υπόθεση, μιλά απευθείας μαζί του και με τον μάνατζέρ του. Η ομάδα έχει κάνει το καλύτερο που μπορεί και τώρα είναι στο χέρι του παίκτη», ενώ για τον σέντερ φορ τόνισε: «Δεν έχει απαντήσει ακόμη ο Ολιβέιρα στην τελευταία πρόταση που του έγινε. Λογικά μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα».

Κετσετζόγλου: «Ο Μελισσανίδης θέλει λύση που θα του εγγυάται πρωταθλητισμό»

Σε ότι αφορά το θέμα προπονητή, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι «Ο Μελισσανίδης θέλει να πάει σε μια λύση που θα του εγγυάται πρωταθλητισμό όσο πιο άμεσα γίνεται και γι’ αυτό έχει εξεταστεί ο Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος θα κάνει ένα ραντεβού με ομάδα στην Ιταλία. Ο ίδιος δεν είναι αρνητικός για την ΑΕΚ και προφανώς και ο Μελισσανίδης δεν είναι αρνητικός για εκείνον. Ένα βασικό ζήτημα είναι το οικονομικό όμως, γιατί δεν νομίζω να φτάσει σε ένα ύψος πρότασης 1,5 εκατ. ευρώ για εκείνον και τους συνεργάτες του», τόνισε.

Όσο για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και τους άλλους προπονητές που εξετάστηκαν ή εξετάζονται, είπε: «Ο Μιλόγεβιτς είναι δεδομένα στα υπόψη της ΑΕΚ. Ένας άνθρωπος που συνεργάζεται με την ομάδα εξωτερικά έχει μπει ενδιάμεσος. Δεν είναι ο νούμερο ένα στόχος αυτή τη στιγμή, αλλά είναι στο κάδρο και πιθανώς το όνομα να παίξει και πιο σοβαρά στην πορεία. Κάποιοι προπονητές, όπως οι Βαλβέρδε, Σετιέν, Ζαρντίμ και Σίλβα, δεν ενδιαφέρονται να δουλέψουν στην Ελλάδα, γι’ αυτό και έμειναν εκτός. Ο Κίκε Φλόρες είναι μια περίπτωση που ίσως απασχολήσει στο μέλλον».

Ακούστε το ηχητικό

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments