Αθλητισμός

Κετσετζόγλου: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει θέμα Λουτσέσκου»

Κετσετζόγλου: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει θέμα Λουτσέσκου»
Κετσετζόγλου: Ο δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ρουμάνου πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ραζβάν Λουτσέκου, του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ, για τον πάγκο της ΑΕΚ. Θυμίζουμε ότι αυτή την περίοδο ο Λουτσέσκου δεν εργάζεται μετά την αποχώρησή του από την Αλ Χιλάλ.

Ο  δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ μίλησε για την περίπτωση Λουτσέσκου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Αντεπίθεση» των Βάιου Τσούτσικα και Βασίλη Βέργη. Όπως εξήγησε, ακόμα και αν ξεπεραστούν τα όσα συνέβησαν στο παρελθόν ανάμεσα στον Ρουμάνο τεχνικό και την ΑΕΚ, το οικονομικό δεν θα είναι καθόλου εύκολο, όπως μετέφερε, αφού ο Λουτσέσκου θα ζητήσει, για αυτόν και το τεχνικό team του, πολύ πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Κετσετζόγλου: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει θέμα Λουτσέσκου»

Κετσετζόγλου: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει θέμα Λουτσέσκου»

Συν τοις άλλοις, ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων», σχολίασε ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με κάποιον τις επόμενες μέρες, αλλά να μη μαθευτεί λόγω και της παρουσίας του Χιμένεθ αυτή την στιγμή, ενώ τόνισε ότι η ΑΕΚ ανεξαρτήτως προπονητή θα πάει για 6-7 βασικούς παίκτες τη νέα σεζόν.

Τέλος, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει θέμα Λουτσέσκου» και παρομοίασε την παρούσα κατάσταση με αυτή του ερχομού του Ηλία Παπαθεοδώρου στην μπασκετική «Ένωση» πριν μερικά χρόνια.

Κετσετζόγλου: Ακούστε το ρεπορτάζ για την περίπτωση Λουτσέσκου

O Ραζβάν Λουτσέσκου είχε μιλήσει πριν από μερικές μέρες στην εκπομπή «Fotbol» του ρουμανικού τηλεοπτικού σταθμού «Digi Sport». Ο προπονητής που οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν 2018-19 υποστήριξε πως η επιστροφή στην Ελλάδα είναι μέσα στα πιθανά σενάρια για την επόμενη ημέρα της προπονητικής καριέρας του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είπε: «Δεν θα προπονήσω ως το καλοκαίρι, έχω ζήσει πολλές εμπειρίες. Πανηγύρισα επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, οπότε δεν νομίζω ότι μού λείπει κάτι. Υπάρχουν μέρη όπου έζησα απίστευτες στιγμές».

«Μια τέτοια κατάσταση ήταν στην Ελλάδα, πήραμε το πρωτάθλημα αήττητοι, κάτι που ήταν ρεκόρ για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί να μην επιστρέψω στην Ελλάδα ή τη Σαουδική Αραβία;», πρόσθεσε ο Ρουμάνος προπονητής. Στη συνέχεια συμπλήρωσε με νόημα: «Φτάσαμε σε ένα σημείο όπου υπήρχε διάσταση απόψεων ανάμεσα στον ιδιοκτήτη και τον προπονητή. Προτίμησα να φύγω, δεν ήταν καθόλου εύκολο.

Η Σαουδική Αραβία είναι από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα στον κόσμο. Δεν θα πω από τα καλύτερα, αλλά από τα δύσκολα καθώς έχεις απέναντί σου Γάλλους, Ισπανούς και Ιταλούς προπονητές».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments