Αθλητισμός

Super League: Οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής

Super League: Οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής
Super League: Οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής. Ο Σουηδός Έκμπεργκ στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, ο Τρεϊμάνις στο ΟΑΚΑ.

Το Σαββατοκύριακο (15/5 και 16/5) διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική των play off και των play out της Super League και η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές των αναμετρήσεων, ορίζοντας στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, αλλά και στο ματς της ΑΕΚ με τον Άρη ξένους ρέφερι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στέλνει στη Λεωφόρο για το ντέρμπι «αιωνίων» τον Σουηδό διαιτητή Έκμπεργκ, που σφύριξε το φετινό Ολυμπιακός-Αϊντχόφεν. Ο Έκμπεργκ είναι από την πρώτη κατηγορία της UEFA και εκτός από το ματς του Ολυμπιακού με την ολλανδική ομάδα έχει σφυρίξει στο παρελθόν και τους αγώνες ΠΑΟΚ-Σλόβαν 3-2, Μίλαν-ΑΕΚ 0-0, ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ 0-0.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μέχμετ Κούλουμ, Στέφαν Χάλμπεργκ, 4ος ο Ζαχαριάδης και στο VAR ο Πολωνός Πάβελ Γκιλ με τον Μπουξμπάουμ.

Όσον αφορά το ματς του ΟΑΚΑ η ΚΕΔ όρισε τον γνώριμο Λετονό Αντρίς Τρεϊμάνις, επίσης από την πρώτη κατηγορία της UEFA, που φέτος σφύριξε επίσης τους αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-1 στο Κύπελλο, ΑΕΚ-Άρης 0-2 και ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1. Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Λετονοί Χάραλντς Γκουντερμάνις, Αλεκσέις Σπασγιονίκοβς, 4ος ο Κουκούλας και στο VAR ο Ούγγρος Τάμας Μπόγκναρ με τον Μεϊντάνα.

Το ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρας Τρίπολης στην Τούμπα θα διευθύνει ο Τζοβάρας (VAR ο Σκουλάς), ενώ όσον αφορά τα play out, στο Λάρισα-ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι ο Μανούχος (VAR ο Διαμαντόπουλος), στο Απόλλων-Λαμία ο Τσαγκαράκης (VAR ο Γκορτσίλας), στο Ατρόμητος-Βόλος ο Καραντώνης (VAR ο Σιδηρόπουλος) και στο ΟΦΗ-Παναιτωλικός ο Τζήλος (VAR ο Φωτιάς).

Αναλυτικά οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής σε play off και play out:

Σάββατο 15/5, 19:30

Λάρισα-ΠΑΣ: Μανούχος (Παπαδόπουλος, Πάτρας, 4ος Βρέσκας, VAR: Διαμαντόπουλος, Σπυρόπουλος) Απόλλων-Λαμία: Τσαγκαράκης (Σινιοράκης, Αναστασάκης, 4ος Σκουλάς, VAR: Γκορτσίλας, Τζιώτζιος) Ατρόμητος-Βόλος: Καραντώνης (Κωνσταντόπουλος, Σαμοΐλης, 4ος Γκάμαρης, VAR: Σιδηρόπουλος, Παπαδάκης) ΟΦΗ-Παναιτωλικός: Τζήλος (Φωτόπουλος, Δημόπουλος, 4ος Μαλούτας, VAR: Φωτιάς, Μπαλτάς)

Κυριακή 16/5, 19:30

ΑΕΚ-Άρης: Τρεϊμάνις (Γκουντερμάνις, Σπασγιονίκοβς, 4ος Κουκούλας, VAR: Μπόγκναρ, Μεϊντάνας) ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης: Τζοβάρας (Νικολακάκης, Κούλα Χασάν, 4ος Κοτσάνης, VAR: Σκουλάς, Χριστάκογλου) Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Έκμπεργκ (Κούλουμ, Χάλμπεργκ, 4ος Ζαχαριάδης, VΑR: Γκιλ, Μπουξμπάουμ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments