Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Καρολάιν
Γλυκά Νερά: Το ύστατο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι σήμερα στην 20χρονη Καρολάιν. Δίπλα στην οικογένεια στέκονται οι κάτοικοι του νησιού.

Το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά είναι το θέμα των ημερών στην Ελλάδα, έχοντας συγκλονίσει όλη τη χώρα. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, τους οποίους κι έχει επικηρύξει έναντι 300.000 ευρώ. Η αγριότητα της δολοφονίας της Καρολάιν, η οποία κηδεύεται σήμερα στην Παλαιά Χώρα Αλοννήσου, έχει ανατριχιάσει κάθε πολίτη, κι όπως επεσήμανε η συμβουλευτική ψυχολόγος, Ευφροσύνη Φωτεινάκη, οι ληστές φέρεται να απόλαυσαν τον θάνατό της, αφού ενήργησαν σαδιστικά και πρωτόγονα. 

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα τελείται υπό κλίμα οδύνης η κηδεία της αδικοχαμένης Καρολάιν, στην Παλαιά Χερσόνησο Αλοννήσου, όπως και βρίσκεται το πατρικό της. H κηδεία της άτυχης κοπέλας θα γίνει σήμερα Παρασκευή 14/5 στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Αλοννήσου. Η σορός θα ταξιδέψει από Αθήνα στο Βόλο και από εκεί με πλοίο της γραμμής θα φτάσει στο λιμάνι του νησιού.

“Χάσαμε ένα άγγελο από το νησί μας”

Οι συγγενείς και οι φίλοι της κοπέλας δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη και δηλώνουν συγκλονισμένοι. Στο ΜEGA μίλησε φίλη της οικογένειας της Καρολάιν, περιγράφοντάς της σαν ένα ξεχωριστό και χαρούμενο κορίτσι.

«Χάσαμε ένα άγγελο από το νησί μας. Το ζήλεψαν οι άγγελοι και το πήραν μαζί του. Το παιδί αυτό ήταν πολυτάλαντο, δραστήριο, χαμογελαστό. Σε όποιο χώρο έμπαινε, φώτιζε το σύμπαν». «Αγαπιόντουσαν πάρα πολύ. Ήρθαν το καλοκαίρι, τους είδαμε και κόπηκε τόσο άσχημα το νήμα της ζωής τους από τρία καθάρματα», πρόσθεσε.

Όλοι κάνουν λόγο για ένα χαμογελαστό κορίτσι γεμάτο ζωή που αύριο θα πρέπει να αποχαιρετήσουν. «Στην αρχή μέχρι να μάθουμε, δεν το πιστεύαμε καν ότι μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο. Είναι λίγο δύσκολο για ένα κορίτσι 20χρονών να πιστέψεις κάτι τέτοιο».

Τραγική φιγούρα η μητέρα της

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, λίγες ώρες πριν από την κηδεία της 20χρονης, η σορός της συνοδευόμενη από την καταρρακωμένη και υποβασταζόμενη μητέρα της, ξεκίνησε το ταξίδι για το νησί της. Η μητέρα της, ντυμένη στα μαύρα και στην αγκαλιά δικών της ανθρώπων που προσπαθούν να της συμπαρασταθούν, ανέβηκε στο καράβι της γραμμής Βόλος – Αλόννησος και απομονώθηκε σε μια καμπίνα.

Η σορός της άτυχης κοπέλας θα φτάσει στο νησί στη μία το μεσημέρι, με τη μητέρα της και τον 32χρονο σύζυγό της να τη συνοδεύουν στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, στο Πατητήρι της Αλοννήσου όπου και θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στις 15.00.

Τραγική φιγούρα όλες αυτές τις ώρες, μεταξύ άλλων, και ο πατέρας της, ο οποίος παρέμεινε στο νησί εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και που τον αναγκάζουν να είναι καθηλωμένος στο σπίτι της οικογένειας. Οι κάτοικοι της Αλοννήσου θα σταθούν δίπλα στην οικογένεια της άτυχης μητέρας για τον ύστατο χαιρετισμό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments