Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Αύριο η κηδεία της 20χρονης

Γλυκά Νερά: Αύριο η κηδεία της 20χρονης
Γλυκά Νερά: Το κλίμα είναι βαρύ και πένθιμο στην Παλαιά Χώρα Αλοννήσου, όπου και βρίσκεται το πατρικό σπίτι της 20χρονης.

Αύριο στην Αλόννησο πρόκειται να πουν το τελευταίο αντίο οι συγγενείς και οι φίλοι της αδικοχαμένης 20χρονης Κάρολαϊν που βρήκε τραγικό θάνατο στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Παράλληλα, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι έρευνες για την υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά. Ήδη από χθες οι αρχές ξεσκονίζουν το σπίτι της οικογένειας προκειμένου να εντοπίσουν γενετικό υλικό που θα τους οδηγήσει στα ίχνη των δραστών.

Οι συγγενείς και οι φίλοι της κοπέλας δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη και δηλώνουν συγκλονισμένοι. Στο ΜEGA μίλησε φίλη της οικογένειας της Καρολάιν, περιγράφοντάς της σαν ένα ξεχωριστό και χαρούμενο κορίτσι.

«Χάσαμε ένα άγγελο από το νησί μας. Το ζήλεψαν οι άγγελοι και το πήραν μαζί του. Το παιδί αυτό ήταν πολυτάλαντο, δραστήριο, χαμογελαστό. Σε όποιο χώρο έμπαινε, φώτιζε το σύμπαν».

«Αγαπιόντουσαν πάρα πολύ. Ήρθαν το καλοκαίρι, τους είδαμε και κόπηκε τόσο άσχημα το νήμα της ζωής τους από τρία καθάρματα», πρόσθεσε.

Το κλίμα είναι βαρύ και πένθιμο στην Παλαιά Χώρα Αλοννήσου, όπου και βρίσκεται το πατρικό σπίτι της Καρολάιν. Αύριο το μεσημέρι θα τελεστεί η κηδεία της νεαρής γυναίκας, με το στενό της περιβάλλον να δίνει το παρόν.

Όλοι κάνουν λόγο για ένα χαμογελαστό κορίτσι γεμάτο ζωή που αύριο θα πρέπει να αποχαιρετήσουν.

«Στην αρχή μέχρι να μάθουμε, δεν το πιστεύαμε καν ότι μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο. Είναι λίγο δύσκολο για ένα κορίτσι 20χρονών να πιστέψεις κάτι τέτοιο».

Γλυκά Νερά: Οι δράστες εισέπραξαν σαδιστική απόλαυση με τον πόνο του άλλου

Η Ευφροσύνη Φωτεινάκη, συμβουλευτική ψυχολόγος, μίλησε σήμερα στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, όπου ανέφερε ότι ακόμα και οι «ειδικοί ψυχικής υγείας στεκόμαστε εμβρόντητοι μπροστά σε αυτά τα περιστατικά».

Σύμφωνα με την ίδια, οι δράστες δεν έδειξαν καμία ενσυναίσθηση και καμία ενοχή για όσα διέπραξαν. Η βία τους ήταν ωμή και πρωτόγονη, αναφέρει, απέναντι στην 20χρονη γυναίκα και το παιδί της, ενώ πρόσθεσε ότι οι δράστες εισέπραξαν «σαδιστική απόλαυση με τον πόνο του άλλου».

Οι πράξεις των δολοφόνων δείχνουν «διαταραχές προσωπικότητας», καθώς όπως φαίνεται «τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο μπροστά στον στόχο των εγκληματιών».

Η κ. Φωτεινάκη σημείωσε ότι τόσο ο 32χρονος όσο και το βρέφος, έχουν να αντιμετωπίσουν ένα βαθύ «ψυχικό τραύμα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments