Αθλητισμός

Τσακίρης: Στην ΑΕΚ ψάχνουν κάτι διαφορετικό από τον Χιμένεθ

Τσακίρης: Στην ΑΕΚ ψάχνουν κάτι διαφορετικό από τον Χιμένεθ
Τσακίρης: Ο γνωστός αθλητικογράφος, αναφέρθηκε στο «φλέγον» ζήτημα του προπονητή για την ΑΕΚ.

Με την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη η ΑΕΚ αναμένεται να κλείσει το φετινό κύκλο των αναμετρήσεων. Οι «κιτρινόμαροι» αναμένεται ήδη έχουν ριχτεί στο κηνύγι των μεταγραφών, με σημαντικό θέμα, αυτό της διευθέτησης του ζητήματος του προπονητή για τη νέα σεζόν, με τον Γιώργο Τσακίρη να αναφέρει πως πιθανότατα ο Μανόλο Χιμένεθ θα αντικατασταθεί. Ο Κώστας Κετσετζόγλου είχε τονίσει και αυτός πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Τσακίρης: Όσα ανέφερε για τον Μανόλο Χιμένεθ

Προτεραιότητα για τους «κιτρινόμαυρους» αποτελεί φυσικά το θέμα του προπονητή. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ, αλλά με τα τωρινά δεδομένα δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο της «Ένωσης». «Οι πιθανότητες είναι υπέρ της αντικατάστασης του Μανόλο Χιμένεθ. Φαίνεται ξεκάθαρα από τις κινήσεις των ανθρώπων που τρέχουν το πρότζεκτ της ΑΕΚ ότι ψάχνουν κάτι διαφορετικό. Ωστόσο, ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο…», επεσήμανε ο Γιώργος Τσακίρης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τσακίρης

Παράλληλα, έκανε λόγο για μεγάλη κινητικότητα από την πλευρά των ανθρώπων που «τρέχουν» το πλάνο της ομάδας, με σκοπό να εκμεταλλευτούν τις δύο εβδομάδες που κέρδισε με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. «Υπάρχει περίπτωση του Πέσιτς που προτάθηκε στην ΑΕΚ, είναι σέντερ φορ της Μακάμπι. Δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Αν εξαιρέσουμε τον Σίλβα και ακόμη μια περίπτωση παίκτη που δουλεύει η ΑΕΚ, οι υπόλοιποι που θα αποκτηθούν θα είναι με την έγκριση του προπονητή», τόνισε.

Κετσετζόγλου: «Πρόθεση να κλείσει άμεσα ο προπονητής»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου, που ασχολείται με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ μίλησε και αυτός στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, για το θέμα του προπονητή. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι παρότι ο κόσμος, ειδικά της ΑΕΚ, στην πλειονότητά του είναι κατά της πρόσληψης του Ραζβάν Λουτσέσκου, το θέμα παραμένει ανοιχτό.

Σε ότι αφορά το θέμα προπονητή, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι «Ο Μελισσανίδης θέλει να πάει σε μια λύση που θα του εγγυάται πρωταθλητισμό όσο πιο άμεσα γίνεται και γι’ αυτό έχει εξεταστεί ο Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος θα κάνει ένα ραντεβού με ομάδα στην Ιταλία. Ο ίδιος δεν είναι αρνητικός για την ΑΕΚ και προφανώς και ο Μελισσανίδης δεν είναι αρνητικός για εκείνον. Ένα βασικό ζήτημα είναι το οικονομικό όμως, γιατί δεν νομίζω να φτάσει σε ένα ύψος πρότασης 1,5 εκατ. ευρώ για εκείνον και τους συνεργάτες του», τόνισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments