Αθλητισμός

ΠΑΣ Γιάννινα: Απειλεί με μηνύσεις και αγωγές την ΑΕΛ

ΠΑΣ Γιάννινα: Απειλεί με μηνύσεις και αγωγές την ΑΕΛ
ΠΑΣ Γιάννινα: «Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ των δύο ομάδων.

Με μηνύσεις απειλεί την ΑΕΛ ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τους δεύτερους να έχουν σοβαρά παράπονα από συμπεριφορά του παίκτη της ΑΕΛ Μανώλη Μπέρτου προς τον Κάστρο, μετά και τη χθεσινή μεταξύ τους αναμέτρηση.

ΠΑΣ Γιάννινα: Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΑΕΛ για το περιστατικό

Στην αντεπίθεση περνάει η ΑΕΛ, μετά τις καταγγελίες του ΠΑΣ Γιάννινα για ρατσιστική συμπεριφορά του Μανώλη Μπέρτου προς το πρόσωπο του Κάστρο. Συγκεκριμένα, μέσω ανακοίνωσης, οι «βυσσινί» υπερασπίστηκαν τον παίκτη τους, τονίζοντας πως πρόκειται για «κόσμημα» ποδοσφαιριστή, τονίζοντας παράλληλα πως θα προχωρήσουν σε μηνύσεις και αγωγές κατά του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Αυτή η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που δεν γνωρίζει ποιόν έχει ιδιοκτήτη, τόλμησε να εκδώσει ανακοίνωση περί δήθεν ρατσιστικής επίθεσης του κοσμήματος ποδοσφαιριστή και ανθρώπου Μανώλη Μπέρτου, σε έναν από τους πιο βρώμικους ποδοσφαιρικά λόγω των απάνθρωπων και επικίνδυνων κτυπημάτων σε αντιπάλους, τον περιβόητο Κάστρο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα απαντήσει στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με μηνύσεις και αγωγές. Αντί να κρυφτούν γιατί κατάντησαν τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ όπως τον κατάντησαν, ώστε τόσο ο προπονητής του κ. Γιαννίκης, όσο και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του, να περιμένουν το τελευταίο παιχνίδι για να εξαφανιστούν από τα Γιάννενα, τολμούν να κάνουν και ανακοινώσεις. Το ποδόσφαιρο δεν τελειώνει το 2021 και μπορεί να έκαναν τα πάντα για να υποβιβαστούμε, αλλά το μέλλον θα δείξει που θα είναι τα επόμενα χρόνια η ΑΕΛ και που ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Όταν μια ομάδα χάνει την ηθική υποδομή της, χάνει τα πάντα». ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΑΣ Γιάννινα: Το περιστατικό που άναψε φωτιές

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα στο ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα. Παρότι αδιάφορο βαθμολογικά, το ματς πήρε… φωτιά, καθώς μετά από μία διακοπή και κάποιες αντεγκλήσεις ανάμεσα στον Μπέρτο της ΑΕΛ και τον Κάστρο του ΠΑΣ Γιάννινα, ο αρχηγός του «Άγιαξ» έγινε έξαλλος και φάνηκε να αποχωρεί από το γήπεδο! Συμπαίκτες και αντίπαλοι έπεσαν πάνω στον παίκτη των Ηπειρωτών, προκειμένου να τον μεταπείσουν, ενώ ο τηλεοπτικός φακός τον έδειχνε φανερά εκνευρισμένο!

Ο Κολομβιανός, λοιπόν, πλησιάζοντας τον πάγκο της ομάδας του, φέρεται να είπε στους ανθρώπους του ΠΑΣ ότι δέχτηκε ρατσιστική φραστική επίθεση από τον Μπέρτο. Μετά από διακοπή αρκετών λεπτών, ο Κάστρο μεταπείστηκε και συνέχισε κανονικά το παιχνίδι, ενώ, όπως μεταφέρθηκε στη μετάδοση της NOVA, ο διαιτητής Μανούχος τον πλησίασε και του είπε πως ο Μπέρτος τού ζητά συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments