Lifestyle

Η Ράνια του Κωνσταντίνου και Ελένης τρελαίνει κόσμο και σήμερα 22 χρόνια μετά

Η Ράνια του Κωνσταντίνου και Ελένης τρελαίνει κόσμο και σήμερα 22 χρόνια μετά
Η ηθοποιός παραμένει εξίσου όμορφη μετά από δύο δεκαετίες.

Η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» των Χάρη Ρώμα και Άννα Χατζησοφιά παίζεται μέχρι και σήμερα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η σειρά δεν άφησε μόνο ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και ατάκες που εκστομίζονται από μικρούς και μεγάλους, ωστόσο παρά τις πιέσεις του καναλιού και του φανατικού κοινού η σειρά δεν συνεχίστηκε.

Ακόμα κι αν έχουν περάσει δύο δεκαετίες από τότε που παίχτηκε το πρώτο επεισόδιο, ένα από τα αγαπημένα επεισόδια του κοινού, το οποίο παίχτηκε πριν από 22 χρόνια, είναι «Οι δούλες του Κατακουζενέ».

Την παράσταση στο συγκεκριμένο επεισόδιο είχε κλέψει η τηλεοπτική Ράνια -κατά κόσμον Ζώζα Μεταξά- η οποία με το κατάξανθο μαλλί της και το ντύσιμό της είχε καταφέρει να… προκαλέσει πονοκέφαλο στα αρσενικά της παρέας.

Σήμερα, η 50χρονη «Ράνια» είναι εντελώς διαφορετική στυλιστικά, παραμένει όμως το ίδιο όμορφη. Το κατάξανθο χρώμα στα μαλλιά της έδωσε τη θέση του στο όμπρε, με την ίδια να μοιάζει πλέον περισσότερο μελαχρινή.

Λίγο καιρό πριν, η όμορφη ηθοποιός μοιράστηκε δύο νέα στιγμιότυπα στο instagram, στα οποία δύσκολα με την πρώτη ματιά θα αναγνώριζες την πάλαι ποτέ οικιακή βοηθό του διδύμου Κατακουζηνού – Βλαχάκη.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Τι είχε δηλώσει ο Χάρης Ρώμας για τις επαναλήψεις του «Κωνσταντίνου και Ελένης»:

Μόλις πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε ο τελευταίος κύκλος του «Καφέ της Χαράς», μία σειρά που είχαμε την τύχη να την δούμε να επιστρέφει στους δέκτες μας μετά από πολλά χρόνια.

Αυτό, βέβαια, έκανε πολλούς φαν της «Κατακουζήνας» και της «γκαρσόνας» να αναμένουν με αγωνία μήπως και το «Κωνσταντίνου και Ελένης» κάνει δυναμικό come back.

Ο σεναριογράφος και πρωταγωνιστής της σειράς είχε δηλώσει τα εξής: «Δεν κάνουμε παρέα με την Ελένη Ράντου, αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση. Θαυμάζω την Ελένη για αυτό που κάνει και νομίζω πως και εκείνη με θαυμάζει για κάποια πράγματα που έχω καταφέρει να κάνω στη ζωή και για κάποια πράματα που της αρέσουν στον χαρακτήρα μου. Δεν το βλέπω ποτέ το Κωνσταντίνου και Ελένης, αλλάζω κανάλι. Το “καφέ της Χαράς” είναι μια μεγάλη μας επιτυχία. Τι νόημα έχει που θέλαμε τη Δήμητρα Ματσούκα τότε για τον ρόλο της Χαράς, μπορεί να μην είχε την ίδια επιτυχία. Η Ρένια έκανε αυτή τη μεγάλη επιτυχία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments