Lifestyle

Survivor spoiler 17/5: Το πρώτο ατομικό αγώνισμα

Survivor spoiler 17/5: Το πρώτο ατομικό αγώνισμα
Survivor spoiler 17/5: Το ριάλιτι επιβίωσης περιέχει πάρα πολλές ανατροπές και από ότι φαίνεται η μία διαδέχεται την άλλη. Τι θα γίνει όμως μετά την αποχώρηση Μπαρτζή.

Νέα εβδομάδα με νέο spoiler για σήμερα 17/5 στο Survivor. Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Νίκου Μπαρτζή φαίνεται να ακολουθεί εκείνη του Τριαντάφυλλου. Μετά την νέα οικειοθελή αποχώρηση το παιχνίδι πρόκειται να αλλάξει ριζικά. Τις αλλαγές ανακοίνωσε σε έκτακτο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός.

Σήμερα λοιπόν οι νέες ομάδες που προέκυψαν από το συμβούλιο του νησιού αναμένεται να αγωνιστούν για ένα ακόμα έπαθλο. Αν και τις Δευτέρες μέχρι τώρα οι θεατές έβλεπαν αγώνα ασυλίας, μετά τις οικειοθελείς αποχωρήσεις έχουν μείνει 9 παίκτες, με αποτέλεσμα να γίνει τελικά διαγώνισμα επάθλου. Survivor spoiler 17/5

Το χθεσινό επεισόδιο

Στο επεισόδιο της Κυριακής, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες, σε έκτακτο συμβούλιο του νησιού, την οικειοθελή αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη λόγω τραυματισμού. Ταυτόχρονα ανακοίνωσε πως πλέον το Survivor γίνεται ατομικό, αλλά μόνο για τις ασυλίες και πως κάθε εβδομάδα θα δημιουργούνται δύο ομάδες που θα μάχονται για τα έπαθλα.

Για αυτή την εβδομάδα την κόκκινη ομάδα αποτελούν οι Ηλίας Μπόγδανος, Σάκης Κατσούλης, Ελένη Χαμπέρη, Νικολέτα Μαυρίδη και Γιώργος Ασημακόπουλος ενώ την μπλε ομάδα αποτελούν οι Καρολίνα Καλύβα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργος Κόρομι και Τριαντάφυλλος.

Τι θα δούμε σήμερα

Αφού χωρίστηκαν, λοιπόν, σε δυο νέες ομάδες οι παίκτες και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως οι ομάδες αυτές θα αλλάζουν κάθε εβδομάδα, σήμερα, Δευτέρα 17/5, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο ατομικό αγώνισμα.

Όπως αναφέρεται και στο trailer παρακάτω ο κάθε παίκτης θα έχει τρεις ζωές και θα παίξει με όλους τους παίκτες. Όποιος κερδίσει τους πάντες χωρίς να τελειώσουν οι ζωές του θα είναι κι αυτός που θα έχει την ασυλία της εβδομάδας. Από ότι φαίνεται όμως δεν θα υπάρχει κάθε εβδομάδα αποχώρηση, κάτι που πρόκειται να ανακοινώσει σήμερα ο Λιανός.

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λιανού

Aποκαλύψεις έκανε ο Γιώργος Λιανός για το φετινό ριάλιτι επιβίωσης παραχωρώντας συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Sfera και μίλησε για όλες τις λεπτομέρειες του Survivor 4 μέχρι τον τελικό.

Συγκεκριμένα, είπε “Εννέα άτομα έμειναν στο παιχνίδι. Θα έχουμε 2 αγώνες, έναν ασυλίας έναν για έπαθλο και έναν επικοινωνίας. Κάθε εβδομάδα θα έχουμε αγώνες αρχηγίας. Κάθε εβδομάδα θα αλλάζει ο αρχηγός. Η παράταση του παιχνιδιού θα είναι καμιά 10αρια μέρες. Σήμερα θα έχουμε τον πρώτο αγώνα ατομικής ασυλίας. Έχουν ποροθεί τα παιδιά, που παίζουν ατομικά. Παίζει πλέον ο καθένας την στρατηγική του. Θα μπει και ο Στράτος Τζώρτζογλου στο παιχνίδι! (γελώντας). Ο τελικός του παιχνιδιού θα γίνει στην Ελλάδα.”

Ο παρουσιαστής συνέχισε λέγοντας “Όσον αφορά την περίπτωση του Τζέιμς, είναι κρίμα γιατί είχε φάει πολύ αγώνα και προσπάθεια στο παιχνίδι. Στεναχωρήθηκα πιο πολύ για το Νίκο γιατί είχε το πείσμα που ίσως τον έφτανε στον τελικό.  Ο Νίκος έχει θεματάκι με τα γόνατα και οι γιατροί του είπαν πως χρειάζεται αποθεραπεία. Οι γιατροί του είπαν να κάτσει στον πάγκο χωρίς να αγωνίζεται και να κάνει αποθεραπεία…αλλά εκείνος δεν ήθελε».

Νέα διαφωνία Κόρο με Ηλία

Κόρο και Ηλίας  τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει αρκετά κοντά. Στην καλύβα είναι συνέχεια μαζί και η χημεία τους είναι ξεκάθαρη. Έχουν τις ίδιες απόψεις και πάνω από όλα την ίδια γνώμη για τον Τριαντάφυλλο. Στο χθεσινό, όμως, επεισόδιο όπου οι ομάδες έπρεπε να διαμορφωθούν ξανά είδαμε τον Ηλία που ήταν αρχηγός της μιας να παραμερίζει τον φίλο του Κόρο κι αντί γι’ αυτόν να επιλέγει να έχει στην ομάδα του τον Σάκη και τον Ασημακόπουλο.

Όταν επέστρεψαν στην καλύβα, λοιπόν, ο Κόρο είπε στον Ηλία πως θέλουν να μιλήσουν, με τον Κόρο να είναι απογοητευμένος. Ο Ηλίας του εξήγησε πως δεν τον επέλεξε γιατί μπορεί να τον συμπαθεί, αλλά πάνω από όλα ως αρχηγός ήθελε να έχει μια δυνατή ομάδα που θα του φέρνει νίκες. Εκεί λοιπόν υστερούσε ο Κόρομι, καθώς έχουν πέσει οι αγωνιστικές του επιδόσεις.

Ο ίδιος, ωστόσο, φάνηκε να το κατανοεί πλήρως και κάπως έτσι έληξε το θέμα.

Τριαντάφυλλος: Ετοιμάζεται να φύγει από το Survivor

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Νάνσυ Νικολαΐδου που μίλησε στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα», μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη που θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής, σειρά έχει ακόμα ένας παίκτης να αφήσει στα κρύα του λουτρού τον Acun Ilicali, μετά την ανακοίνωση της δημιουργίας νέων ομάδων.

Ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη ενημερώσει την παραγωγή για την αποχώρησή του από το παιχνίδι, η οποία θα προβληθεί είτε στο επεισόδιο της Κυριακής, είτε σε αυτό της Δευτέρας. Να σημειωθεί, πάντως, πως ο ίδιος αποχωρεί με χρήματα που αγγίζουν το έπαθλο του νικητή, με τον λόγο να είναι ξεκάθαρος: Η παράταση του παιχνιδιού.

Όπως λέγεται, ο τελικός θα λάβει χώρα στα μέσα Ιουλίου, με τους περισσότερους παίκτες να δυσανασχετούν, καθώς είχαν κανονίσει να εργαστούν μέσα στο καλοκαίρι. Όσο για τον Τούρκο παραγωγό; Η ένταση στην Acun Medya είναι αδύνατο να κρυφτεί μετά τα τελευταία δεδομένα, καθώς η απόφασή του να παρατείνει το παιχνίδι, εντί για κέρδος έφερε τεράστια ζημιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments