Lifestyle

Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς και ο Νίκος Μπάρτζης

Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς και ο Νίκος Μπάρτζης
Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς και ο Νίκος Μπάρτζης και αποχαιρέτησε συγκινημένος τους συμπαίκτες του.

Μετά την απόφαση του Ατζούν για επέκταση του Survivor, λόγω των μεγάλων νούμερων τηλεθέασης, αρκετοί ήταν οι παίκτες που διαφώνησα, σύμφωνα με τις πηγές από Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε οικειοθελώς μετά από πέντε μήνες επιτυχημένης παρουσίας στο ριάλιτι επιβίωσης και στην Ρόδο να τον υποδέχθηκαν με δόξα και τιμή, όντας από τους καλύτερους παίκτες στα αγωνίσματα και ένας από τους πιο αγαπητούς στο τηλεοπτικό κοινό. Ο επίσης εκ των καλύτερών παικτών με διαφορά και κολλητός φίλος του Τζέιμς μέσα στο παιχνίδι, Νίκος Μπάρτζης πήρε τη σκυτάλη και ακολούθησε την πόρτα της εξόδου, αφού δεν άντεξε πολλές ημέρες χωρίς τον καλό του φίλο και αποχώρησε και αυτός οικειοθελώς. Φυσικά η αποχώρηση των δυο αυτών παικτών έφερε ήδη μεγάλη πτώση στα νούμερα τηλεθέασης, αφού το κοινό φέρεται να αποστράφηκε από το ριάλιτι.

Ο Νίκος εμφανίστηκε ξαφνικά μέσα από τα δέντρα κι εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση: «Δεν θα μπορούσα να μην τους αποχαιρετήσω, όταν έχουμε περάσει τόσα και να τους πω να προσέχουν την υγεία τους. Υπάρχει πιθανότητα 1 στις 10 να κερδίσω το έπαθλο. Τα λεφτά κάποτε τελειώνουν. Γιατί να μην μπορώ να δουλέψω μετά και να πονώ σε όλη μου την ζωή; Τα έχω σκεφτεί όλα. Πάνω από τα λεφτά είναι η υγεία… Στην κλινική σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο και να μην αγωνίζομαι. Θα γυρίσω πίσω στο χωριό μου και στους ανθρώπους μου που με αγαπούν για να επανέλθω.»

Μπορεί να κατηγορήθηκαν για στρατηγική με σκοπό να πάνε παρέα στον τελικό, αλλά οι δυο παίκτες απέδειξαν πως πάνω από τα έπαθλα και τα χρήματα, καθώς το συμβόλαιο αναφέρει ρητά πως σε περίπτωση οικειοθελούς αποχώρησης δεν θα λάβεις ολόκληρο το ποσό της αμοιβής, έχουν τη φιλία τους, αποτελώντας παράδειγμα για τους νέους ανθρώπους για το τι σημαίνει φιλία και αξιοπρέπεια.

Οι δυο τους δε λύγισαν ποτέ στον ανηλεή πόλεμο που δεχόντουσαν. Το κοινό τούς κράτησε στο παιχνίδι, όταν ήταν υποψήφιοι, αλλά οι αντοχές τους με τους συνεχόμενους αγώνες που έφερναν νίκες με μεγάλες μάχες, τα προβλήματα τραυματισμών και η ψυχική κατάπτωση από τις άσχημες συμπεριφορές προς το πρόσωπό τους, τους ανάγκασαν να αποχωρήσουν οικειοθελώς, λίγο μετά την απόφαση της παραγωγής να παρατείνεται το ριάλιτι.

Ο τραυματισμός του Νίκου φέρεται πως ήταν το τελειωτικό χτύπημα και το… «κερασάκι στην τούρτα» της απόφασής του να αποχωρήσει, παρότι του είχε υποσχεθεί πως θα μείνει για να κερδίσει. Αυτή η εξέλιξη είναι πολύ άσχημη για το παιχνίδι και την τηλεθέαση. Λέγεται, μάλιστα, πως οι άνθρωποι της παραγωγής έκαναν μεγάλη προσπάθεια να τον μεταπείσουν, αλλά αυτό δεν κατέστει δυνατό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments