Αθλητισμός

Κετσετζόγλου: «Προς αποχώρηση ο Κρίστισιτς, δύσκολα για Τσιγκρίνσκι και Ολιβέιρα»

Κετσετζόγλου: «Προς αποχώρηση ο Κρίστισιτς, δύσκολα για Τσιγκρίνσκι και Ολιβέιρα»
Κετσετζόγλου: Ο ρεπόρτερ της ομάδας της Νέας Φιλαδέλφειας και δημοσιογράφος, μίλησε σχετικά με αναμενόμενες και μη αποχωρήσεις από το ρόστερ.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε σχετικά τις επερχόμενες αλλαγές στο ρόστερ της ΑΕΚ, αλλά και τις αποχωρήσεις που πρόκειται να γίνουν το επόμενο διάστημα. Σε προηγούμενη εκπομπή, ο δημοσιογράφος είχε αναφέρει την περίπτωση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ακόμη, είχε αναφέρει πως ο Μελισσανίδης θέλει προπονητή για άμεσο πρωταθλητισμό.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6., ότι έρχονται σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της ΑΕΚ με αναμενόμενες αλλά και μη αποχωρήσεις. Ο ίδιος είχε αναφέρει πως η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Κώστας Κετσετζόγλου

Κώστας Κετσετζόγλου: Σχετικά με τον Κρίστισιτς και Τσιγκρίνσκι

«Το πιθανότερο είναι ο Κρίστισιτς να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, σκέφτεται ακόμη και να σταματήσει το ποδόσφαιρο ή τουλάχιστον να επιστρέψει στην πατρίδα του. Είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αποχωρήσει και από τη στιγμή που ο Σιμόες δεν θα είναι έτοιμος πριν τον Οκτώβριο, η ΑΕΚ θα κινηθεί για παίκτη σε αυτή τη θέση», τόνισε.

Αναφορικά με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ανέφερε: «Δεν υπάρχει πρόθεση από την ΑΕΚ για ανανέωση συμβολαίου του Τσιγκρίνσκι. Ο ίδιος θέλει να συνεχίσει για 1-2 χρόνια ακόμη, αλλά δεν μπορούμε να μπούμε με σιγουριά τι θα γίνει, γιατί υπάρχει πολύ καλή σχέση και η ομάδα θα ήθελε να τον κρατήσει σε κάποιο πόστο. Ακόμη κι αν μείνει σαν παίκτης, δεν θα υπολογίζεται όπως τα προηγούμενα χρόνια».

Κώστας Κετσετζόγλου: Σχετικά με τον Νέλσον Ολιβέιρα

Όσο για τον Νέλσον Ολιβέιρα, είπε: «Δεν έχει απαντήσει στην τελική πρόταση της ΑΕΚ που του έγινε πριν 1-2 μήνες. Η δέσμευσή του με την ομάδα έληξε. Αν εμφανιστεί και πει ‘δέχομαι την πρόταση’, δεν ξέρω αν η ΑΕΚ θα τον κρατήσει».

Τέλος, για τις θέσεις στην άμυνα είπε: «Σίγουροι είναι οι Σβάρνας και Λάτσι. Ο Νεντελτσιάρου έχει συμβόλαιο και θα δούμε. Για τον Βασιλαντωνόπουλο είναι ανοιχτό. Ο Μπακάκης είναι πιθανό να αποχωρήσει από την ομάδα, νομίζει και ο ίδιος πως έχει κλείσει ο κύκλος του. Ο Νταντσένκο είναι δύσκολο να αποχωρήσει. Σίγουρα θα αποκτηθεί δεξί μπακ αλλά και αριστερός μπακ».

Κώστας Κετσετζόγλου: Ακούστε το ηχητικό από την εκπομπή

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments