Ελλάδα

Κηφισιά: Θύμα διάρρηξης γνωστός ποδοσφαιριστής

Κηφισιά: Θύμα διάρρηξης γνωστός ποδοσφαιριστής
Κηφισιά: Θύμα διάρρηξης γνωστός ποδοσφαιριστής. Του έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα. Έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για του δράστες της διάρρηξης στο σπίτι του ποδοσφαιριστή.

Την ώρα που οι έρευνες της αστυνομία έχουν στραφεί στον εντοπισμό των ληστών-δολοφόνων της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ακόμα μια διάρρηξη, ευτυχώς χωρίς να θρηνήσουμε θύματα, σημειώθηκε αυτή τη φορά στην περιοχή της Κηφισιάς. Πρόκειται για ακόμα μια διάρρηξη σε σπίτια των Βορείων Προαστίων, δυο ημέρες μετά τη ληστεία «μαμούθ» σε σπίτι γνωστού επιχειρηματία στην Εκάλη.

Οι δράστες αυτή τη φορά εισέβαλλαν σε σπίτι γνωστού ποδοσφαιριστή, λίγους μήνες μετά τη ληστεία του Ραφίνια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το συμβάν σημειώθηκε την Δευτέρα (18/5) στις 23:00. Οι δράστες για να μπουν στην μονοκατοικία του 34χρονου αθλητή παραβίασαν το παράθυρο. Εκείνη την ώρα ο ποδοσφαιριστής απουσίαζε. Οι διαρρήκτες έψαξαν όλους τους χώρους του σπιτιού και έκλεψαν χρήματα, ρολόγια και κοσμήματα μεγάλης αξίας. Ήδη η Ασφάλεια Αττικής έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των κακοποιών.

Υπενθυμίζεται πως με αφορμή τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχει στα χέρια της η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης, τις προτάσεις της επιτροπής παρακολούθησης του νέου Ποινικού Κώδικα, για τις αναγκαίες τροποποιήσεις σε επιμέρους διατάξεις.

Στο θέμα αναφέρθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, όταν ο πρόεδρος της επιτροπής Μάξιμος Χαρακόπουλος είπε ότι η κοινή γνώμη παρακολούθησε σοκαρισμένη το άγριο έγκλημα, σε βάρος της νεαρής μητέρας, στα Γλυκά Νερά, αλλά και ότι εξίσου μεγάλο είναι το σοκ, από τις πληροφορίες που βλέπουν το φως δημοσιότητας, αναφορικά με τις ποινές που θα αντιμετωπίσουν οι δολοφόνοι της όταν συλληφθούν.

«Όπως έχουμε πει και έχουμε δεσμευτεί, το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν προτάσεις εκ μέρους της επιτροπής του νέου Ποινικού Κώδικα προκειμένου ζητήματα που μπορεί σε μεγάλο βαθμό να πλήττουν το κοινό περί δικαίου αίσθημα να αντιμετωπιστούν, ούτως ώστε να μην υπάρχουν ζητήματα. Στο άμεσο προσεχές χρονικό διάστημα θα δείτε να αναλαμβάνονται πρωτοβουλίες για την αντιμετώπισή τους», είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments