Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Άκυρο και από Καραγκούνη

Παναθηναϊκός: Άκυρο και από Καραγκούνη
Παναθηναϊκός: Δεν το «βλέπει» ο Καραγκούνης να ασχοληθεί με την παλιά του ομάδα. Επαφές και με άλλους παλιούς πράσινους το Τριφύλλι.

Επίκληση στο παρελθόν και στους παλαίμαχους άσσους της ομάδας έκανε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με σκοπό να αναλάβουν διάφορα πόστα στον σύλλογο και να ασχοληθούν ενεργά με το Τριφύλλι. Ήδη στη Λεωφόρο ψάχνουν τον επόμενο προπονητή της ομάδας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Livesport σε σχετικό ρεπορτάζ, οι επαφές που έγιναν ήταν σε ένα διερευνητικό πλαίσιο και χωρίς κάτι συγκεκριμένο σαν πρόταση για τις ακριβείς αρμοδιότητες που θα έχουν.

Ένας από τους παλιούς πράσινους που έχουν δεχθεί μια τέτοια κρούση είναι και ο Γιώργος Καραγκούνης, το όνομα του οποίου έχει γραφεί αρκετές φορές για το ενδεχόμενο να αναλάβει έναν καίριο ρόλο στην πράσινη ΠΑΕ.

Στην προσέγγιση αυτή μεταφέρθηκε στον Γιώργο Καραγκούνη, πάντα όπως υποστηρίζει η Livesport, το ενδεχόμενο να αναλάμβανε τη θέση του team manager στην ομάδα, με τον ίδιο να απαντά ότι δεν το «βλέπει» πολύ πιθανό αλλά δεν μπορεί να το αποκλείσει κιόλας, ειδικά από την στιγμή που δεν έχει και μια συγκεκριμένη πρόταση με λεπτομέρειες για το τι θα έχει ως αρμοδιότητες.

Αν όντως αρνηθεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής να συνεισφέρει με τις υπηρεσίες του στην ομάδα των Αμπελοκήπων τότε θα είναι ακόμα ένας από αυτούς που δεν θέλουν να ασχοληθούν με τον Παναθηναϊκό του σήμερα, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν δέχθηκαν να ενταχθούν στην ομάδα, είτε στο τεχνικό team είτε στη διοίκηση.

Τα πράγματα στον ΠΑΟ δεν είναι καθόλου καλά με τις πρόσφατες διαμαρτυρίες ορισμένων φιλάθλων έξω από το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» δονούν ακόμα την ήδη ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο. Η ήττα συντριβή από τον πρωταθλητή Ολυμπιακός στο φινάλε των play offs της Super Leauge που ήταν και το αποχαιρετιστήριο επίσημος ματς της ομάδας προς τους φιλάθλους, το οποίο κατέληξε με τους ερυθρόλευκους να πανηγυρίζουν ακόμα μια νίκη με ευρύ σκορ, με το 4-1 να κάθεται βαρύ στους οπαδούς των πράσινων, μετά από την ήττα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 3-1.

Δεν είναι όμως οι 3 ήττες από τον ΟΣΦΠ και τα συνολικά 10 γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟ στα ντέρμπι αιωνίων φέτος, αλλά και το γεγονός πως το Τριφύλλι έμεινε για πολλοστή φορά εκτός Ευρώπης, τερματίζοντας στην πέμπτη θέση και προτελευταίος στα play offs, με μόλις 2 πόντους διαφορά από τον Αστέρα Τρίπολης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments