Lifestyle

Άσχημα τα νέα για το The Voice

Άσχημα τα νέα για το The Voice
The Voice: Άσχημα τα νέα για το μουσικό show, το οποίο από ότι όλα δείχνουν, σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα, δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στο ΣΚΑΪ.

Πολλά είναι τα σενάρια που ισχύουν για το The Voice. Άλλα λένε ότι δεν θα συνεχιστεί, και άλλα ότι θα συνεχιστεί στο πρώτο μισό της επόμενης σεζόν. Να θυμίσουμε ότι κριτές της προηγούμενης σεζόν είναι ο Σάκης Ρουβάς, ο Παναγιώτης Μουζουράκης, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και η Έλενα Παπαρίζου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο tvnea.com, υπάρχει πιθανότητα ο νέος κύκλος του «The Voice of Greece» να μη βγει στο πρώτο μισό της επόμενης σεζόν, αλλά στο δεύτερο δηλαδή την ίδια περίοδο με το «Survivor».

Σε αυτή την περίπτωση, προχωρά το «στήσιμο» για το Α’ μισό του «The Masked Singer», ενώ γίνονται και συζητήσεις για μετακόμιση του «Just The Two Of Us» στο κανάλι του Φαλήρου. Αν οριστικοποιηθούν αυτά τα δύο project για το Φθινόπωρο, τότε ίσως το «The Voice» το δούμε στις αρχές του 2022.

Λίγα λόγια για το show

Το The Voice of Greece (ή απλά The Voice) είναι η ελληνική εκδοχή του talent show The Voice.

Στην πρώτη και τη δεύτερη σεζόν υπήρχαν τρεις φάσεις του παιχνιδιού: τα blind auditions, τα battles και τα live. Στην τρίτη και την τέταρτη σεζόν υπήρχαν τέσσερις φάσεις: τα blind auditions, τα battles, τα knockouts και τα live. Στην πέμπτη σεζόν υπήρξαν πέντε φάσεις: τα blind auditions, τα battles, τα knockouts, τα play offs και τα live.Το

The Voice 6 έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019[8] στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ με βαρυσήμαντες διαφορές στους συντελεστές. Νικητής ήταν ο Δημήτρης Καραγιάννης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Ο 7ος κύκλος του talent show έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:00 στον ΣΚΑΪ. Στη φάση των knock-outs, κάθε coach έχει κι έναν συνεργάτη για τις πρόβες και για ένα ντουέτο επί σκηνής.Νικήτρια ήταν η Ιωάννα Γεωργακοπούλου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Όλοι οι νικητές του The Voice

1ος Κύκλος: Μαρία Έλενα Κυριάκου 2ος Κύκλος: Κώστας Αγέρης 3ος Κύκλος: Γιάννης Μαργάρης 4ος Κύκλος: Γιώργος Ζιώρης 5ος Κύκλος: Λεμονιά Μπέζα 6ος Κύκλος: Δημήτρης Καραγιάννης 7ος Κύκλος: Ιωάννα Γεωργακοπούλου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments