Ελλάδα

Η Ντόρα Μπακογιάννη αποθεώνει την Σία Κοσσιώνη: Είναι υπέροχη, φοβερή μάνα και σύντροφος

Η Ντόρα Μπακογιάννη αποθεώνει την Σία Κοσσιώνη: Είναι υπέροχη, φοβερή μάνα και σύντροφος
Η Ντόρα Μπακογιάννη δηλώνει σε συνέντευξή της για τη νύφη της Σία Κοσσιώνη, πως είναι υπέροχη, φοβερή μάνα και σύντροφος.

Το εγκώμιο της νύφης της Σίας Κοσιώνη έπλεξε η Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!.

Απαντώντας στην ερώτηση αν έχει κοινά στοιχεία με τη Σία Κοσιώνη, την σύζυγο του γιου της, η κας Μπακογιάννη ανέφερε: “Έχουμε, ναι! Η Σία είναι υπέροχη, φοβερή μάνα και σύντροφος και ένας πάρα πολύ ζεστός άνθρωπος που εκπέμπει αγάπη. Βεβαίως είναι και μια καταπληκτική επαγγελματίας. Δεν της έστρωσε κάποιος τη διαδρομή της με ροδοπέταλα. Αγωνίστηκε από πολύ μικρή για να γίνει αυτό που είναι σήμερα επαγγελματικά, χωρίς να θυσιάσει και το δικαίωμά της σε μια προσωπική ζωή”.

Μάλιστα, υπεραμύνθηκε της επιλογής πολλών γυναικών να συνδυάσουν καριέρα και οικογένεια, καθώς όπως τόνισε είναι λάθος ένα τέτοιο δίλημμα.

“Εμείς οι γυναίκες αδικούμε τους εαυτούς μας όταν πιστεύουμε ότι πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα στη δουλειά, την καριέρα και την οικογένεια. Είμαστε πολύ πιο δυνατές. Δεν πρέπει να μπαίνουμε σε λογικές ότι αυτό δεν γίνεται. Στη δική μου τη γενιά οι περισσότερες φίλες μου που ήταν στην πολιτική διεθνώς, αν εξαιρέσεις τη Χίλαρι Κλίντον, δεν έκαναν οικογένεια. Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι λάθος. Αν δεν έχεις φίλους, αν δεν έχεις οικογένεια, αν δεν νοιάζεσαι για κανέναν, αν κοιτάς μόνο την καριέρα σου, αποκλείεται να είσαι καλός πολιτικός” ανέφερε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments