Αθλητισμός

Γκαρσία: Χυδαίες ύβρεις για Ολυμπιακό και Μαρινάκη

Γκαρσία: Χυδαίες ύβρεις για Ολυμπιακό και Μαρινάκη
Γκαρσία: Ξέφυγε ο προπονητής του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια Live video στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Αισχρές εκφράσεις για Ολυμπιακό και Μαρινάκη.

Συμπεριφορά χούλιγκαν για ακόμη μια φορά είχε ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος κατά τη διάρκεια Live video που έκανε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και που απαθανάτιζε τους πανηγυρισμούς της ομάδας με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για την κατάκτηση του Κυπέλλου, έβριζε χυδαία τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με αισχρές εκφράσεις πεζοδρομίου, που σίγουρα αποτελούν επικίνδυνο παράδειγμα για μικρά παιδιά και νέους, ειδικά με όσους θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Ο τεχνικός της ομάδας της Τούμπας ξέφυγε από τη χαρά του πρώτου τίτλου στην προπονητική του καριέρα και κυρίως από το γεγονός πως κέρδισε τους πρωταθλητές Ελλάδας, σπάζοντας το νταμπλ που διεκδικούσαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο οχετός που ξεχύθηκε από το στόμα του Ουρουγουανού εμπεριείχε αισχρές εκφράσεις και πρωτοφανείς ύβρεις που σχετίζονται με την προσβολή της γενετήσιας πράξης. Αυτά έγιναν μέσα από το πούλμαν της αποστολής, ενώ και στη συνέχεια βγαίνοντας από το όχημα παίκτες, προπονητής και μέλη της αποστολής προτίμησαν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του όγδοου κυπέλλου της ιστορίας της ομάδας βρίζοντας τον Ολυμπιακό, τους οπαδούς των ερυθρολεύκων και την πόλη του Πειραιά.

Δείτε εδώ το βίντεο με τις χυδαίες ύβρεις του προπονητή του ΠΑΟΚ

Ο Κώστας Καραπαπάς με δική του ανάρτηση το Instagram αναρωτήθηκε εάν πρόσεξε κανείς τη συμπεριφορά του Γκαρσία και αν θα ασχοληθούν τα αρμόδια όργανα: «Ο κ. Σιμιτζόγλου και οι εισαγγελείς φαντάζομαι ήδη έχουν ασχοληθεί με την επιτομή της γυφτιάς και του κόμπλεξ. Δεν είναι ένας οπαδός, αλλά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και βρίζει χυδαία στο live του δικού του λογαριασμού. Μετά τις χειρονομίες στο ΟΑΚΑ (Αυτά φυσικά ενώ εμείς είχαμε φύγει). Κατά τα άλλα για τη βία φταίνε οι οπαδοί».

Μένει να δούμε αν θα ασχοληθεί η δικαιοσύνη με το περιστατικό λεκτικής βίας από τον Γκαρσία και τι τιμωρίες θα επιφέρει για τον Ουρουγουανό τεχνικό και την ομάδα του ΠΑΟΚ και κυρίως τι στάση θα κρατήσει ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης, πρώην παίκτης και πρόεδρος της ομάδας της Τούμπας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments