Ελλάδα

Κρήτη τροχαίο: Πέθανε η 32χρονη που χαροπάλευε δίπλα στον νεκρό σύζυγό της

Κρήτη τροχαίο: Πέθανε η 32χρονη που χαροπάλευε δίπλα στον νεκρό σύζυγό της
Κρήτη τροχαίο: Μέχρι τον εντοπισμό της η 32χρονη χαροπάλευε επί πέντε ημέρες δίπλα στον νεκρό άντρα της.

Τραγικός ήταν ο επίλογος για το τροχαίο που σημειώθηκε πριν από ένα μήνα στο Μπαλί της Κρήτης, με τη σύζυγο του 42χρονου άνδρα που βρήκε τραγικό θάνατο στην άσφαλτο να υποκύπτει κι εκείνη τελικά στα βαριά τραύματά της.

Το τροχαίο είχε λάβει χώρα τον Απρίλιο, όταν η γυναίκα εντοπίστηκε σε χαντάκι να χαροπαλεύει δίπλα στο νεκρό σύζυγό της, ο οποίος είχε χάσει τη ζωή του τέσσερις με πέντε ημέρες προτού εντοπιστεί, όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση.

Η κατάσταση της υγείας της ήταν κρίσιμη και νοσηλευόταν σε ΜΕΘ στο νοσοκομείο Χανίων, με την 32χρονη τελικά να μην τα καταφέρει και υπέκυψε στα τραύματά της.

Αρχικά η γυναίκα είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου και χειρουργήθηκε και διασωληνώθηκε. Ωστόσο, επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμο κρεβάτι, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων για τη νοσηλεία της.

Το ζευγάρι βρέθηκε σε χαντάκι ύστερα από τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή τους, συγκεκριμένα στην Eθνική Oδό στο ύψος του Μπαλί.

Eνέργειες σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος έχει εκδώσει η Ελληνική Αστυνομία – Τι κάνουμε σε ένα τροχαίο ατύχημα:

Δείτε τι ορίζει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας σε αυτήν την περίπτωση

Αν συμβεί ένα οδικό τροχαίο ατύχημα ο οδηγός που εμπλέκεται σε αυτό θα πρέπει να κάνει τα εξής παρακάτω:

  • Να σταματήσει αμέσως στον τόπο του ατυχήματος, χωρίς όμως να δημιουργήσει πρόσθετους κινδύνους στην κυκλοφορία.
  • Να λάβει μέτρα κυκλοφοριακής ασφάλειας και να ειδοποιήσει την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή
  • Να ανταλλάξει τα στοιχεία της ταυτότητάς του, καθώς και κάθε χρήσιμη πληροφορία. Σε περίπτωση μόνον υλικών ζημιών και όταν ο ζημιωθείς δεν είναι παρών, πρέπει μέσα σε 24 ώρες να τον ενημερώσει για όλες τις σχετικές πληροφορίες με τον πιο κατάλληλο τρόπο ή μέσω του πλησιέστερου Αστυνομικού Τμήματος.

Επίσης σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Αστυνομίας, αν από το Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε θάνατος ή σωματική βλάβη, κάθε οδηγός και οποιοσδήποτε άλλος που ενεπλάκη θα πρέπει να κάνει τα εξής παρακάτω:

  • Να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια και συμπαράσταση στους παθόντες.
  • Να ειδοποιήσει την πλησιέστερη αστυνομική αρχή και να παραμείνει στον τόπο του ατυχήματος έως ότου φθάσουν εκεί οι αρμόδιες αρχές.
  • Να εμποδίσει οποιαδήποτε μεταβολή των στοιχείων (μετακίνηση οχημάτων, εξαρτημάτων κ.α) στον τόπο του ατυχήματος, που θα μπορούσε να δυσχεράνει το έργο της Αστυνομίας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments